تاریخ انتشار :يکشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۳۶
مدیر بازارچه مرزی ریمدان چابهار گفت: نبود زیرساخت مناسب در این بازارچه از شکوفایی و استفاده حداکثری تجاری از ریمدان در مبادلات با پاکستان جلوگیری کرده است.
نبود زیرساخت در بازارچه مرزی ریمدان عاملی برای کاهش توسعه تجاری
به گزارش عصرهامون سلیم هوت در گفت و گو با  چهاربهاران افزود: صرفه اقتصادی ریمدان نسبت به بازارچه‌های دیگر فاصله کوتاه آن با مراکز تجاری پاکستان و پایین آمدن هزینه‌های حمل‌ونقل برای تجار است که تاجران به همین دلیل ترجیح می‌دهند کار صادرات و واردات را از این مرز انجام دهند.
 
وی تاکید کرد: پاکستان به‌دلیل موقعیت امن و به‌صرفه ریمدان به‌شدت تمایل به توسعه آن دارد، از سال ۹۵ زیرساخت‌هایی که پاکستان در آن طرف مرز مستقر کرده نشان از عزم جدی برای مبادلات است.
 
مدیر بازارچه مرزی ریمدان ادامه داد: تاسیسات و تجهیزاتی که پاکستان در بازارچه مرزی خود مستقر کرده بیشتر از ایران است علاوه بر آن شرکت‌های برند مسافری و تجاری آن همچون الممتاز و جاویدکوچ در آن طرف مرز مستقر هستند.
 
وی با اشاره‌ به ظرفیت بالفعل این بازارچه عنوان کرد: علی رغم تاکید تجار و پاکستان برای توسعه مبادلات، زیرساخت‌های طرف ایران مناسب و کافی نیست بازارچه ریمدان ۴ سال پس از بین‌المللی شدن همچنان از نبود و کمبود زیرساخت‌های اولیه‌ای مانند شبکه آب، شبکه برق و جاده‌های دسترسی رنج می‌برد.
 
وی با بیان اینکه سال ۹۵، ۵/۱ میلیارد تومان صرف توسعه بازارچه شده است تشریح کرد: مهم‌ترین اقدام در این خصوص دسترسی بازارچه به فیبر نوری و شبکه تلفن است تا کار صادرات و واردات سرعت گیرد چراکه تا پیش از این صادرات از بازارچه به‌دلیل نبود تلفن به کندی پیش می‌رفت.
 
وی با اشاره به پایین آمدن سرعت انجام امور اداری در گذشته خاطرنشان کرد: همچنین نماینده گمرک به‌دلیل نبود اینترنت مجبور بود برای هر کامیون ۱۲۰ کیلومتر از چابهار بیاید کامیون را بازدید کند و دوباره برگردد و اسناد گمرکی را صادر و تأیید کند.
 
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcaoun6a49n6u1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما