> عصر هامون - نبود منابع آب سطحی سبب گسترش فناوری قنات/ افزایش راندمان تولید با آبیاری مدرن و مکانیزه محقق می شود - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان:

نبود منابع آب سطحی سبب گسترش فناوری قنات/ افزایش راندمان تولید با آبیاری مدرن و مکانیزه محقق می شود

26 خرداد 1398 ساعت 9:07

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این استان از مناطق خشک و کم باران کشور است، گفت: شرایط جغرافیایی و اقلیمی موجود و نبود منابع آب سطحی سبب گسترش فناوری قنات در گستره پهناور استان شده است.


به گزارش عصرهامون، غلام حیدر زورقی درتشریح خبر فوق افزود: سیستان وبلوچستان جزو استان‌های قنات خیز کشور محسوب می‌شود به گونه‌ای که رتبه ششم کشور در تعداد و رتبه چهارم در وابستگی به آب قنات را دارد.

وی بیان کرد: هزار و ۹۲۵ رشته قنات با ۲ هزار و ۳۲۷ کیلومتر طول در سیستان و بلوچستان وجود دارد که بیشترین آنها مربوط به شهرستان‌های خاش، نیکشهر، سراوان و ایرانشهر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: با توجه به گستردگی و پراکنش قنوات استان می‌طلبد که با مشارکت بهره برداران و افزایش اعتبارات دولتی طرح مرمت قنوات با جدیت بیش از پیش پیگیری و اجرا شود تا بهره گیری از این موهبت بزرگ که منشأ برکات بیشماری در کشاورزی استان است به شرایط مطلوب خویش نزدیک شود.

زورقی در ادامه بر اهمیت بکارگیری سامانه‌های آبیاری نوین اشاره کرد و افزود: با توجه به قرار گرفتن ایران و به ویژه این استان در مناطق خشک و نیمه خشک کره خاکی و مشکل کم آبی و بحران آب و از سوی دیگر افزایش روزافزون جمعیت و تأمین امنیت غذایی و محدود بودن منابع آب باید سعی شود تا از آبیاری سنتی فاصله گرفته و با آبیاری مدرن و مکانیزه ضمن صرفه جویی در مصرف آب، راندمان تولید را نیز افزایش دهیم.

انتهای پیام/


کد مطلب: 113000

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/113000/نبود-منابع-آب-سطحی-سبب-گسترش-فناوری-قنات-افزایش-راندمان-تولید-آبیاری-مدرن-مکانیزه-محقق-می-شود

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir