تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۴۳
بنیاد علوی به تازگی برای احیای مشاغل از دست رفته در شهرستان زهک اقدام کرده است.
صنعت قالی بافی سیستان احیا می شود/بازگشت صدها شغل به منازل روستایی
به گزارش عصرهامون؛  پایگاه خبری اوشیدا؛ قالی بافی در ایران قدمت دیرینه دارد ، به طور کل در تمام شهرهای ایران قالی بافی یکی از مهمترین صنایع دستی زنان به شمار می رود.
با ساخت دستگاه های قالی بافی در دنیا این هنر در اکثر نقاط ایران بهصورت سنی و دستی بافته می شود و بی علت نیست که فرش ایران مرغوب ترین و با کیفیت ترین فرش در دنیا شناخته می شود.
در سیستان نیز هنر قالی بافی در گذشته جریان داشت و زنان این منطقه با استفاده از هنر دست خود فرش های دست بافت خود را به قیمت های مناسبی به فروش می رساندند.
قالی بافی به ویژه در روستاهای سیستان در دهه های گذشته که مردان برای کشاورزی و صیادی از منازل خارج می شدند توسط زنان رونق بیشتری داشت.
اما با روند خشک سالی در این منطقه ، قالی بافی نیز هنری فراموش شده نزد سیستانیان تبدیل شد و امروز اکثر وسایل بافت فرش و قالی در سیستان بلا استفاده مانده است.
بنیاد علوی به تازگی برای احیای مشاغل از دست رفته در شهرستان زهک اقدام کرده است که یکی از این مشاغل قالی بافی در این شهرستان خواهد بود.
غلامرضا اربابی فرماندار شهرستان زهک در این خصوص به خبرنگار اوشیدا گفت: حضور بنیاد علوی در شهرستان زهک و سرمایه انسانی ماهر دو عاملی هستند که زمینه احیای دوباره کارگاه های قالی بافی و توسعه این صنعت مهم را بر مبنای تفاهم نامه های بنیاد علوی فراهم کرده است.
وی افزود: بزودی این بنیاد عملیات تعمیر و تجهیز کارگاههای غیر فعال را آغاز خواهد کرد و زمینه چندصد شغل در این حوزه فراهم می شود.
اربابی تصریح کرد: فراهم کردن زمینه اشتغال برای مردم موجب کاهش آسیب های اجتماعی خواهد شد.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcci1qs42bqsx8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما