تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۵۹
با گذشت 5 سال از کلنگ زنی طرح آبیاری با لوله به 46 هزار هکتار از مزارع کشاورزی منطقه سیستان هنوز این طرح به بهره برداری نرسیده است.
عوارض بزرگترین طرح کشاورزی سیستان وبلوچستان در جیب شهرداری تهران!
به گزارش  عصرهامون به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ یکی از مهم ترین طرح های کشاورزی در استان سیستان و بلوچستان طرح آبیاری ۴۶ هزار هکتار از مزارع کشاورزی دشت سیستان با لوله است که با توجه به عملکرد کند پیمانکاران هنوز به بهره برداری نرسیده است.

این طرح که قرار بود در مدت زمان سه سال افتتاح و جهت استفاده کشاورزان آب در آن جریان پیدا کند ، اکنون بعد از گذشت پنج سال در بخش های اندکی از مناطق سیستان مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین این در حالی است که پیمانکاران در طول هفته با سهل انگاری های چند باره باعث قطعی آب شرب مردم منطقه سیستان می شوند.

خانم دکتر نوری فعال محیط زیست در زابل با انتقاد از برخی از تصمیمات این طرح گفت: مهندسین طرح ۴۶ هزار هکتار سیستان اکثراً از خارج از استان هستند که می توانست از ظرفیت داخلی نیز بهره برد.

وی افزود: در سال های ابتدایی طرح یکی از مهندسین جوان به صراحت عنوان می کند که ماهی ۹ میلیون تومان از این طرح حقوق دریافت می کند در حالی که محل اقامت و خوراک آن نیز رایگان می باشد.

نوری همچنین تصریح کرد: هزینه های معاش برخی از مهندسین این طرح در زابل سرسام آور است و باید با آن مقابله شود چرا که می توان از نیروی جوان استان در آن استفاده کرد.

یکی دیگر از ابهامات بزرگ این طرح می توان به عدم پرداخت عوارض آن به شهرداری زابل اشاره کرد ، مبلغی که می توانست بسیاری از بدیهی های شهرداری را بهبود بخشد.
به گفته فرماندار شهرستان زابل تنها ۲۰ میلیارد تومان این شهرداری به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است.

حبیب الله دهمرده نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: شرکت طرح آبرسانی به ۴۶ هزار هکتار به اراضی کشاورزی دشت سیستان در تهران ثبت است.

وی افزود: به همین منظور کلیه عوارض آن به شهرداری تهران می رسد چرا که هر شرکتی که در هر شهری به ثبت رسیده باشد عوارض نصیب شهرداری آن شهر می شود.


انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdchzxnzq23nzqd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما