يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ ,18 August 2019
0
Share/Save/Bookmark
۰
رئیس اداره دامپزشکی چابهار گفت: بیماری تب کریمه و کنگو بر اساس سم پاشی و اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی و کشتارگاه ها در چابهار تحت کنترل است.
به گزارش عصرهامون، اولیاء میرلاشاری در حاشیه برگزاری دوره آموزشی - ترویجی پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران بیان کرد: در این دوره به مدیران و مسئول فنی کشتارگاه‌ چابهار این نکته و لزوم رعایت مدت‌زمان پیش سرد لاشه‌ها تا رسیدن به اسیدیته مناسب برای از بین رفتن ویروس عامل بیماری یادآوری شد.

وی افزود: همچنین از مدیران کشتارگاه‌ خواسته شد تا از به‌کارگیری افراد بدون دریافت آموزش‌های لازم در خصوص بیماری تب کریمه کنگو در خط کشتار خودداری کنند.

 رئیس اداره دامپزشکی چابهار تصریح کرد: این کارگاه با هدف ارتقای آگاهی افراد در معرض خطر، برای کنترل و پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی با مشارکت کارشناسان مرکز بهداشت برای مدیران کشتارگاه چابهار صورت گرفته است.

وی در ارتباط با بیماری تب کریمه کنگو و راه‌های مقابله با آن مطالبی بیان کرد و گفت: با توجه به شیوع بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کشور، پیشگیری مهم‌ترین موضوع در ارتباط با این بیماری است.

میرلاشاری تب کریمه کنگو را یک بیماری مشترک بین انسان و دام بیان کرد و ادامه داد: در ایران بیشترین موارد ابتلا به این بیماری از طریق ذبح غیر بهداشتی دام و تماس با لاشه دام‌های آلوده بوده است.

وی افزود: عامل شیوع این بیماری در دام‌ها کنه است که در زمان گرم بودن هوا بیش‌ترین فعالیت را دارند، به همین دلیل تب کریمه هم از اواخر فرودین ماه تا اوایل پاییز بیش‌ترین میزان شیوع را دارد.

 رئیس اداره دامپزشکی چابهار خاطرنشان کرد: استفاده از وسایل حفاظت شخصی به‌عنوان مهمترین عامل پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو اهمیت زیادی دارد.

وی از مردم خواست برای تهیه گوشت از مراکز مورد تایید بهداشتی و دامپزشکی و فریز کردن گوشت قبل از مصرف در دمای فریزر به مدت سه تا چهار ساعت و پختن درست و کامل گوشت ویروس تب کنگو را از بین می‌برد توجه کنند.

انتهای پیام/
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۱۳۹۵۶


ارسال