سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۸ ,22 October 2019
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۲۰
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب و سوران:
کشاورزان نگران خرابی محصول نباشند/ ظرفیت سردخانه هابرای نگهداری خرما کافی است
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیب و سوران از برگزاری جشن هامین در شهریور ماه جاری خبر داد و گفت: ظرفیت سردخانه های شهرستان برای نگهداری کل خرمای تولیدی منطقه کافی است.
محمد حنیف سپاهی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون از برپایی مراسم جشن هامین در سیب و سوران خبر داد و افزود: این مراسم 26 شهریور ماه جاری برگزار می شود.

وی بیان کرد: خرما مهم‌ترین محصول باغی تولیدی این شهرستان است به گونه ای که از چهار هزار و 300 هکتار کل سطح زیر کشت محصولات باغی حدود 77 درصد به نخلستان ها اختصاص دارد.

وی سطح زیر کشت باغات خرمای شهرستان را سه هزار و 300 هکتار عنوان کرد و گفت: سالیانه بالغ بر 19 هزار تن خرما در شهرستان تولید می‌شود که 12هزار تن آن از نوع مضافتی است

به گفته این مسئول، 71 درصد خرمای شهرستان مضافتی، 10 درصد رقم ربی و ارقام کروچ، زردان، مجول و پیارم از مهمترین ارقام خرمای تولیدی شهرستان می باشد.

سپاهی با اشاره به وجود هفت سردخانه خرما با ظرفیت 12 هزار تن در سيب و سوران  بیان کرد: به زودی یک واحد سردخانه خرما به ظرفیت سه هزار تن در ایام هفته دولت افتتاح و ظرفیت سردخانه های شهرستان به 15 هزار تن افزایش خواهد یافت که برای ساخت این سردخانه 30 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شخصی هزینه شده است.

مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران در پایان افزود: ظرفیت سردخانه های شهرستان برای نگهداری کل خرمای تولیدی منطقه کافی است و از این بابت کشاورزان هیچ نگرانی ندارند.

انتهای پیام/
 
 
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۱۴۸۱۳


ارسال