تاریخ انتشار :يکشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۱۶
چابهار در حساس ترین منطقه جنوب شرق کشور با موقعیت های ویژه اقتصادی فاقد سرانه استاندارد آبرسانی شهری، روستایی و حتی فاضلاب کشی می باشد.
هرز شدن پیچ پروژه های آب و فاضلاب چابهار در هفته دولت
به گزارش عصرهامون، به نقل از چهاربهاران، در حالی آب شهر چابهار از ایستگاه آب تصفیه کن کنارک تامین می شود که طبق اظهارات اعضای شواری شهر این منطقه، نه تنها متولیان آب کشور پروژه ای برای بالا بردن میزان تولید آب شیرین در چابهار اجرا نکرده بلکه برای کمک رسانی بخش خصوصی سنگ اندازی و مخالفت علنی از خود نشان می دهند.

رئیس آب و فاضلاب چابهار و استان که تاکنون تنها نقش مترسک را در این منطقه ایفا کرده اند تاکنون هیچ قدرتی برای احقاق حقوق شهروندی در این منطقه بکار نگرفته و تنها از جمله تکراری نبود بودجه برای پاسخگویی به این معضل استفاده می کنند.

در این میان نماینده شهر چابهار  هم که به پایان دوره نمایندگی خود نزدیک می شود نتوانست برای این خواسته مهم مردمی قدمی بردارد و تنها خود را درگیر مورد حاشیه ای همچون عزل و نصب مدیران همسوی خود کرده است.

رئیس آبفای چابهار دو سال قبل در گفت و گو با چهاربهاران گفته بود پیگیری ها و مکاتبات استانی صورت گرفته تا مشکلات کنونی حل و فصل شود و پروژه مقرون به صرفه شیرین سازی آب دریا و فاضلاب کشی مناطق دارای کمبودات موارد مربوطه در اسرع وقت اجرایی شود دو سال گذشت و تا امروز هیچ خبری از پروژه ها نیست.

فرماندار چابهار در گفت و گو با چهاربهاران بیان کرد: ‏تامین اعتبار برای خط انتقال آب آشامیدنی چابهار و اصلاح شبكه آبرسانی این شهر از خواسته های مهم در حوزه آبرسانی می باشد و نباید در همجوار آب های ساحلی مردم تشنه و بی آب باشند.

رحمدل بامری با اشاره به اینکه شهر چابهار نیازمند افزایش سرانه آبرسانی است، ادامه داد: باید اولویت مسئولان در زمینه تامین آب آشامیدنی، كشاورزی و صنعت، مطالعه و ساخت آب شیرین كن و انتقال آب به تمام روستاهای شهرستان چابهار باشد و توجه به پرداخت تمام بدهی های شركت آب و فاضلاب روستایی، خرید تانكر جدید و تكمیل شبكه آبرسانی در تمام ۴۳۸ روستای این شهرستان اجرایی شود.

شهر چابهار که آنتالیای برخی مسئولان ارشد دولت شده است به رسم عادت توسط مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در ویلاهای ویژه منطقه آزاد خدمات رسانی، بازدید صوری به میزبانی مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در بنادر شهید بهشتی و کلانتری و در آخر هم هیچ نتیجه ای در شهر چابهار حاصل نمی شود.

یکی از شهروندان چابهاری در گفت و گو با چهاربهاران بیان کرد: نبود سیستم فاضلاب شهری باعث شده تا معابر به بدترین شکل ممکن عاری از بهداشت و نظافت شهری شود و استفاده از آب در حیاط منزل بخاطر نبود فاضلاب منجر به گل شدن معابر و تجمع زباله های رها شده می شود.

محمد حوت تاکید کرد: نبود آب دائم باعث شده تا آب رسانی به صورت شیفت بندی انجام شود و علاوه بر هزینه های گزاف پمپ آب مجزا، تعمیرات و ساخت حوض انبار و همچنین اتلاف وقت شهروندان برای پر و خالی کردن حوض ها نقطه ای منفی در زیرساخت های این شهر ثبت شود.

مردم چابهار امروز ضربه بی توجهی مسئولین ارشد آبفای کشور را می خورند، قانون نوشته شده ای که در چابهار اجرا شد ولی نه به اندازه نیاز واقعی و استانداری که سکان دار فرمانداری این شهرستان بوده هنوز اقدامی در این خصوص انجام نداده است.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcb0sb8grhb88p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما