جمعه ۲۹ شهريور ۱۳۹۸ ,20 September 2019
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۱۰
نسخه بتا بازی Ghost Recon Breakpoint به زودی عرضه خواهد شد
 
​شرکت یوبیسافت اعلام کرد که نسخه اولیه بازی Ghost Recon Breakpoint به زودی در دسترس گیمرها قرار خواهد گرفت.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مجموعه‌های بسیار پرطرفدار شرکت یوبیسافت که تاکنون توانسته چندین نسخه موفق و پرفروش را در بازار داشته باشد، مجموعه Ghost Recon است. گیمر‌های بسیاری در انتظار عرضه نسخه جدید این مجموعه با نام Ghost Recon Breakpoint هستند و قرار است این عنوان در آینده‌ای نه چندان دور وارد بازار شود.
اما شرکت یوبیسافت به تازگی اعلام کرده که نسخه اولیه این بازی به زودی برای کنسول‌های PS4، Xbox One و پلتفرم کامپیوتر عرضه خواهد شد و گیمر‌ها می‌توانند قبل از دردسترس قرار گرفتن این نسخه اولیه، آن را دریافت کنند. البته فعلا ورود به بازی مجاز نیست، هنگامی که یوبیسافت در دسترس قرار گرفتن بازی را اعلام کرد، می‌توان وارد آن شد چرا که ظاهرا شرکت یوبیسافت برای هر کشور زمانی خاص را در نظر گرفته است و بازی در این زمان‌ها در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.
در صفحه توییتر بازی Ghost Recon تاریخ و ساعت در دسترس قرار گرفتن بازی بر اساس موقعیت زمان اعلام شده است که ظاهرا این نسخه اولیه در تمام جهان در پنجم سپتامبر در دسترس قرار می‌گیرد و زمان آن به این صورت است:
• 3 AM PT
• 6 AM ET
• 12 PM CET
• 8 PM AET
عنوان Ghost Recon Breakpoint ظاهرا در ادامه داستان بازی Ghost Recon Wildlands جریان دارد و داستان آن روایتگر موقعیتی ساختگی در بولیوی خواهد بود. ظاهرا شرکت یوبیسافت در بخش PvP این بازی سرمایه گزاری خاصی کرده است، اما فعلا اطلاعاتی از آن در دسترس نیست و باید منتظر عرضه این بازی ماند. بازی Ghost Recon Breakpoint قرار است در ۴ اکتبر برای کنسول‌های PS4، Xbox One و پلتفرم کامپیوتر در دسترس قرار گیرد و ظاهرا این عنوان برای پلتفرم کامپیوتر قرار است به جای عرضه در فروشگاه استیم، در فروشگاه اپیک گیمز عرضه شود. همچنین این عنوان برای پلتفرم گوگل استادیا نیز در دسترس قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۱۵۵۰۵


ارسال