تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۵۷
مشاور قائم مقام وزیر صمت و رئیس شورای توسعه چابهار گفت: چابهار پیشانی توسعه استان سیستان و بلوچستان و کشور در همه ابعاد به ویژه اقتصادی، تجاری، صنعتی و معدنی است
چابهار؛ پیشانی توسعه سیستان و کشور در همه ابعاد است
به گزارش عصرهامون، نشست شورای هماهنگی توسعه چابهار با حضور مشاور قائم مقام وزیر صمت شامگاه چهارشنبه، 13شهریورماه در سالن جلسات سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد.

ایرج حسن پور، مشاور قائم مقام وزیر ضمن در این نشست گفت: با هدف افزایش سهم تجارت دریایی چابهار، تقویت پیوند کشورهای منطقه و توسعه بندر چابهار، شورای هماهنگی توسعه چابهار با حضور مدیر عامل منطقه آزاد چابهار، معاون استاندار و فرماندار ویژه چابهار و جمعی از مدیران اقتصادی در محل منطقه آزاد تجاری، صنعتی چابهار برگزار گردید.

وی افزود: برنامه ریزی های لازم جهت انتقال کشتی های کالاهای اساسی به بندر چابهار صورت پذیرفته که این امر
ترافیک سایر بنادر کشور را کاهش و همچنین باعث توسعه بندر چابهار و تسریع در حمل و نقل دریایی و کاهش هزینه ی واردات کالاهای اساسی به کشور نیز خواهد شد و تلاش بر این است بندر چابهار بیش از پیش در توسعه تجارت نقش آفرینی کند. 

وی تصریح کرد: اعمال ۳۰ درصد تخفیف گمرکی از بندر چابهار همانند سایر بنادر کشور در دستور کار قرار گرفته و پیگیر تخفیفات کشتیرانی از بنادر چابهار هستیم.
ایرج حسن پور گفت: بندر چابهار باید باعث تقویت پیوند کشورهای منطقه بویژه هند،پاکستان، افغانستان،چین، عمان، کشورهای آفریقایی و کشورهای آسیای میانه شود.

وی در ادامه گفت: با هدف رونق بندر چابهار. و بهره گیری از قابلیت های بوجود آمده و بر اساس دستور قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی مقرر شده تا شرکت بازرگانی دولتی ایران و شرکت پشتیبانی امور دام ضمن برنامه ریزی لازم 50 درصد شکر و برنج و نهاده های دامی وارداتی باقیمانده تا پایان سال را از طریق بندر چابهار
وارد کنند.

مشاور قائم مقام وزیر صمت در ادامه گفت: با توجه به بازدید مدرس خیابانی قائم مقام وزیر صمت از بندر چابهار و در اجرای طرح توازن بهره گیری از بنادر کشور بویژه بندر چابهار و با توجه به ظرفیت هایی که در این بندر ایجاد شده از جمله پهلوگیری کشتی های نسل جدید با ظرفیت بیش از 80 هزار تن و ظرفیت ویژه در حوزه ی خدمات رسانی امکان تخلیه و بارگیری غلات و مواد معدنی که وجود دارد و بمنظور دوسر نمودن حمل از بندر چابهار بخشی از محموله های صادراتی مواد معدنی با هدایت ایمیدرو از مبدا چابهار صورت پذیرد.

حسن پور در پایان اظهار کرد: بندر چابهار باید بعنوان شهر لجستیکی خودرو مطرح گردد و امکان صادرات خودرو نیز از این طریق فراهم گردد و  به جهت تامین قطعات و تجهیزات صنایع بویژه صنایع خودرو سازی مقرر شده بخشی از این قطعات نیز جهت کارخانجات خودرو سازی علی الخصوص کارخانه خودرو خراسان از چابهار وارد گردد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcaymn6049n6m1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما