تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۰۸
این سایت نزدیک به دولت که مدعی شده بود "سحر خدایاری" به ٦ ماه حبس محکوم شده و به همین دلیل خودسوزی کرده پس از آنکه ثابت شد اصلا دادگاه حکمی در این‌باره صادر نکرده این بخش از خبر را حذف کرد اما بدون توضیح و عذرخواهی از مخاطبان. این درحالی است که این خبر کذب موجب التهاب آفرینی در افکار عمومی و سواستفاده گسترده علیه نظام شده است.
خبرآنلاين بدون عذرخواهي حرفش را پس گرفت؛ تكليف التهاب آفريني اين رسانه چه ميشود؟!
به گزارش عصرهامون، به نقل از راه دانا ؛ موج تخریبی ضدانقلاب و برخی از جریان های داخلی علیه قوه قضائیه با هشتگ «دختر آبی» در روز عاشورای حسینی کلید خورد. این موج متاسفانه با همراهی عجیب و معنادار برخی از رسانه‌های داخلی گسترش یافت اما هر چه در این زمینه جلوتر می‌رویم بیشتر ابعاد مختلف دروغ پردازی در این مسئله روشن تر می شود. 
 
در همین رابطه، کانال تلگرامی «خبرآنلاین» از رسانه‌های نزدیک به دولت در دروغ پردازی آشکار درباره ماجرای خودسوزی یک دختر شریک رسانه‌های ضدانقلاب شد. ورود رسانه‌هایی از این دست که به طور رسمی در حال فعالیت هستند به این نوع دروغ پردازی‌ها رسمیت داد و باعث گسترش هر چه بیشتر آن شد.
 
خبرآنلاین در خبر اولی که در کانال تگلرامی خود درباره فوت این دختر منتشر کرد بدون اطلاع از واقعیت ماجرا عنوان کرد: «وقتی این دختر متوجه شد که باید برای تحمل 6 ماه حبس به زندان بازگردد برآشفت و از دادسرا خارج شد و به گفته شاهدان اقدام به خودسوزی کرد.» 
 
 
 
اما پس از اینکه قوه قضائیه موضوع حکم حبس 6 ماهه را به کل تکذیب کرد، خبر آنلاین همان مطلب را تصحیح کرد و نوشت: «این دختر جوان هفته گذشته برای گرفتن تلفن همراش به دادسرا مراجعه کرد و به گفته شاهدان در حالیکه فریاد می کشید و از موضوعی اعتراض داشت اقدام به خودسوزی کرد.»
 
 
 
اینکه این رسانه رسمی بدون اطلاع از واقعیت ماجرا اقدام به شایعه پراکنی و دامن زدن به دروغ‌های ضدانقلاب کرده است، یک طرف ماجراست که از لحاظ حرفه ای بسیار قابل تامل است. 
 
 
اما مهم رسمیت دادن مسئله از سوی یک رسانه داخلی آنهم رسانه نزدیک به دولت است که وقتی فضاحت این دروغ بزرگ برملا شد مجبور به عقب نشینی از خبر اصلی خود شد اما سئوال اینجاست که آیا تصحیح آن نقشی در کاستن دامنه این موضوع جنجالی و پرابهام نداشت؟ خبرآنلاین حتی این اصل حرفه ای خبر را نیز رعایت نکرد که بایستی خبر اول خود را تکذیب و واقعیت را ضمن عذرخواهی از مخاطبان در خبری جدید عنوان کند. 
 
 
البته همراه با این رسانه برخی از سلبریتی‌ها که فاقد سواد رسانه‌ای هستند اما به سبب شهرتی که دارند در کانون توجه قرار دارند و مخاطبان بسیاری آنان را دنبال می کنند، اقدام به دروغ پردازی و گسترش این موارد کردند. این درحالی است که در یک مورد جالب «بهنوش بختیاری» از جمله سلبریتی‌های فعال در شبکه اجتماعی اینستاگرام عکسی که به دروغ گفته شده بود عکس دختری است که خودسوزی کرده را در صفحه خود منتشر کرد. جالب اینجاست که این عکس فردی بود که بختیاری چندی پیش با او به عنوان یک ترنس گفتگو کرده و در صفحه خود منتشر کرده بود. 
 
 
به نظر می رسد ضدانقلاب برای تخریب نهادهای انقلابی و بویژه  اصل نظام جمهوری اسلامی بر روی دو هدف مهم سرمایه گذاری کرده است. از یکسو اشتباهات و عدم حرفه ای گری رسانه های رسمی و از سوی دیگر بی سوادی سلبریتی‌هایی که در معرض توجه خصوصا جوانان قرار دارند.  
 

 
انتظار از دستگاه قضایی این است که برای جلوگیری از تکرار این شایعه سازی ها به جد به این موضوع ورود کند. تعیین تکلیف اقدام خلاف امنیت ملی سال گذشته این رسانه اصلاح طلب در ماجرای شایعه پراکنی علیه زوار عراقی مشهد، مطالبه دیگر افکار عمومی است.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcevn8zpjh8zpi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها