تاریخ انتشار :شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۴۴
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اقدامات صورت گرفته در جهت برطرف شدن مشکل کمبود آب در شبکه توزیع شهر زاهدان، برنامه های کوتاه مدت و بلندمدت این شرکت برای مهار و مدیریت هر چه بهتر این مساله در آینده را تشریح کرد.
از نصب و تعویض شیرآلات توزیع تا مهندسی مجدد چاه ها جهت افزایش ظرفیت تولید/ حل مشکل کمبود آب زاهدان در گرو تحقق اهداف و برنامه ها است
علیرضا قاسمی در گفت وگو با عصرهامون، گفت: زاهدان 2 شبکه توزیع آب دارد، یکی آب بهداشتی و دیگری آب شرب؛ فرا رسیدن فصول گرم سال و به تبع آن مصرف بیشتر از الگوی استاندارد منجر به بروز کمبود  700 لیتر در ثانیه در شبکه آب رسانی شهر زاهدان شد که 550 لیتربرثانیه آن در خصوص کمبود آب در بخش شرب بود.

وی افزود: در همین راستا، شرکت آب و فاضلاب زاهدان با انجام دادن برخی اقدامات کوتاه مدت و در این خصوص در صدد برطرف کردن این مشکل اساسی در سطح شهر برآمد که از مهم ترین این اقدامات اعمال برنامه مدیریت فشار مستمر در شبکه توزیع و انجام  15 مورد نصب و یا تعویض شیرآلات میانی شبکه آبرسانی سطح شهر بود که تا حد به سزایی در کاهش مشکلات ناشی از آن، تاثیر داشت.

قاسمی ادامه داد: همچنین افزایش توان عملیاتی واحد اتفاقات آب و رساندن شمار گروه های امداد آب به بیش از 12 گروه جدید، نصب 7 فشارسنج در شبکه توزیع و برنامه ریزی نصب 25 دستگاه دیگر، اجرای خط برق و نصب ترانس چاه میدان امام خمینی (ره) و تأمین منصوبات بود.

وی تصریح کرد: علاوه بر این پیگیری اخذ دستور قضایی برای بهره برداری از چاه شماره 2، مهندسی مجدد چاه ها و افزایش ظرفیت آب شور به میزان 50 لیتر در ثانیه، تبدیل شبکه آب شرب به بهداشتی در نقاط انتهایی شبکه که امکان آبرسانی وجود نداشت از جمله شهرک تاکسیرانی و شهرک صنعتی جاده میرجاوه، اصلاح اضطراری شبکه در خیابان کوثر، فروغ، بیمارستان امام علی، امام خمینی، مالک اشتر، بعثت و ...، عدم واگذاری انشعاب برای ساخت و ساز، افزایش گشت اجرائیات و پلیس آب جهت برخورد با مصارف نامتعارف و اجرای برنامه های اطلاع رسانی و فرهنگ سازی اصلاح الگوی مصرف بود.

این مقام مسئول همچنین در خصوص برنامه های بلند مدت آینده برای مهار و مدیریت هر چه بهتر این مساله در زاهدان گفت: برنامه ها و اهداف بلند مدت تعیین شده این شرکت برای تامین و توزیع مناسب آب در سطح شبکه شهر زاهدان به دو بخش تولید و تأمین و توزیع تقسیم بندی می شود.

وی در خصوص بخش تولید و تامین آب زاهدان اظهار کرد: از جمله برنامه های مدنظر بلند مدت در این خصوص حفر و تجهیز 5 حلقه چاه شمال زاهدان، راه اندازی فاز جدید آب شیرین کن ( با توان حدود 170 لیتر در ثانیه) و حفر و تجهیز و انتقال آب از چاه های حرمک (با توان حدود 150 لیتر در ثانیه) است.
 
قاسمی افزود: در بخش توزیع نیز اجرای سامانه کنترل از راه دور شبکه توزیع، تکمیل سامانه فشار سنجی شبکه توزیع، اجرای پروژه های توسعه شبکه با تمرکز بر اجرای رینگ اصلی شهر و اجرای پروژه های اصلاح شبکه با تمرکز بر نقاط بحرانی از جمله برنامه های بلند مدت و مدنظر در این خصوص است.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcaymn6m49n601.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها