تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۱۸
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای فروردین تا پایان مردادماه سال جارِی، 69 هزار و 618 بازرسی، از واحدهای اقتصادی در سطح استان به عمل آمد و 2 هزار و 984 پرونده تخلف جهت رسیدگی به مرجع قانونی ارسال شد.
انجام بیش از 69 هزار بازرسی توسط بازرسان سازمان صمت در سیستان و بلوچستان
محمد قاسمی در گفت وگو با عصرهامون، با اعلام این خبر گفت: طی مدت 5 ماهه امسال 10 طرح نظارتی تخصصی از جمله ویژه نوروز، محصولات زراعی، ماه مبارک رمضان، طرح نظارتی مصالح ساختمانی، طرح نظارتی کالاهای پزشکی،باشگاه های ورزشی، قند وشکر، مدارس غیرانتفاعی، حمل و نقل مسافر انجام شده و طرح  بازگشایی مدارس نیز در حال  انجام است. 

ویبا اشاره به اعمال قیمت گذاری برای صنوف آموزشگاه های رانندگی ، خشکشویی، خدمات لوله کشی گاز، درب و پنجره و زولبیا و بامیه در 5 ماهه ابتدای سال جاری افزود: همچنین در این بازه زمانی در بخش آرد و نان استان نیز 3 هزار و 680 بازرسی صورت گرفت که در نهایت منجر به تشکیل 187 پرونده تخلف شده است . 

وی از انجام 9 هزار و 893 بازرسی در حوزه ی قاچاق کالا در استان خبر داد و  اظهار کرد: در همین ارتباط  تعداد 261 پرونده تخلف تشکیل که جهت رسیدگی به مراجع ذیربط ارجاع شده است. 

قاسمی در خصوص نظارت بر انبارها و سردخانه ها نیز تصریح کرد: از 709 بازرسی صورت گرفته در این بخش نیز 679 مورد مربوط به انبارها و 30 مورد مربوط به سرخانه ها بوده است. 

وی خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی یک هزار و 777 گزارش از طریق ستاد خبری ( مشارکت مردمی ) در سطح استان مخابره شده که از این تعداد 998 مورد تلفنی ، 273 مورد کتبی ،298 مورد به صورت حضوری، 6 مورد از طریق پورتال و 202 مورد از طریق سامانه پیامگیر بوده است. نتیجه این گزارشات نیز واحدهای صنفی در 664 گزارش متخلف شناخته شده، 61 گزارش در دست بررسی، 98 گزارش منجر به رضایت شاکی و 954 گزارش نیز غیر متخلف شناخته شده اند.

وی اذعان کرد: تمامی گزارشات دریافتی از طریق ستاد خبری طی مدت 5 ماهه سالجاری مربوط به گرانی بوده است و هیچ گونه گزارشی در خصوص کمبود کالا مخابره نشده است؛ بیشترین این گزارشات  مربوط به لوازم خانگی، سوخت، خدمات لوله کشی گاز، لوازم یدکی، میوه و سبزیجات، لبنیات، نوشابه، روغن، گوشت، تخم مرغ، مرغ و... بوده است.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در پایان گفت: شهروندان می توانند گزارشات خود را در خصوص تخلفات اقتصادی از جمله گرانفروشی، کم فروشی وتقلب، احتکار،  انبارهای بی نام نشان و... از طریق تماس تلفنی باشماره 124 ستاد خبری سازمان یا به صورت حضور در محل سازمان به حوزه ستادخبری به صورت حضوری وکتبی ارائه کنند تا بازرسان این سازمان سریعاً اقدام به بررسی و اعلام نتیجه گزارش طی تماس با شاکی کنند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdfk0fzyt0fj6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها