تاریخ انتشار :شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۱
امولسیفایر مواد غذایی مخلوطی از دو یا چند مایعات است که به طور معمول غیرقابل برگشت هستند (غیر قابل جابجایی یا غیر قابل انتقال). امولسیون ها بخشی از کلاس عمومی سیستمهای دو فاز ماده به نام کلوئیدها هستند.
امولسیفایر مواد غذایی و کاربرد آن
امولسیفایر مواد غذایی مخلوطی از دو یا چند مایعات است که به طور معمول غیرقابل برگشت هستند (غیر قابل جابجایی یا غیر قابل انتقال). امولسیون ها بخشی از کلاس عمومی سیستمهای دو فاز ماده به نام کلوئیدها هستند. اگرچه اصطلاحات کلوئیدی و امولسیون گاهی اوقات به طور متناوب مورد استفاده قرار می گیرند ، امولسیون باید در مواقعی که هر دو فاز ، پراکنده و مداوم هستند ، مایعات استفاده شود.
در یک امولسیون ، یک مایع (مرحله پراکنده) در دیگری (مرحله مداوم) پراکنده می شود. نمونه هایی از امولسیون ها شامل وینای گرت ها ، شیر هموژن شده و برخی مایعات برش برای کار با فلز است.

 
امولسیفایر مواد غذایی
زرده تخم مرغ
عسل
پلی سوربات 80 توئین 80
خردل
لسیتین سویا
CSL کلسیم Stearoyl Di Laciate
پلی گلیسرول استر (PGE)
سوربیتان استر (SOE)
PG Ester (PGME)
شکر استر (SE)
مونوگلیسیرید (MG)
مونوگلیسیرید استیله (AMG)
منو گلیسیرید لاکتیله شده (LMG)
کاربردهای امولسیفایر مواد غذایی
امولسیفایرهای خوراکی باعث می شوند محصولات بسیار جذاب باشد زیرا بدون امولسیون کننده آب و میزان روغن موجود در خوراکی ها جدا به نظر می رسد ، که ظاهر بسیار ناخوشایندی خواهد داد. جدا از این ، آنها طراوت و کیفیت را به غذا منتقل می کنند. امولسیفایرهای طبیعی همچنین از رشد قالب در خوراکی ها جلوگیری می کنند.
 
از امولسیفایرها در کرم و سس ، نانوایی و لبنیات استفاده می شود. آنها ممکن است از محصولات طبیعی یا مواد شیمیایی حاصل شوند. امولسیفایرهای رایج لسیتین ها ، تک و دی گلیسیریدهای اسیدهای چرب استرهای مونوگلیسیریدهای اسیدهای چرب و مونوگلیسیریدهای فسفاته هستند.
از امولسیفایرهای غذایی طبیعی در انواع مختلفی از غذاها استفاده می شود. بعضی از غذاهای اساسی که دارای امولسیفایر مواد غذایی هستند عبارتند از:
 
بیسکوییت
میان وعده های اکسترود شده
کیک ها
رنگ کارامل
نوشیدنی بدون الکل
تافی
دسرهای یخ زده
نان
مارگارین
سفید کننده قهوه
منبع : اسپاتنا
 
https://www.asrehamoon.ir/vdce7f8znjh8zxi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها