سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ ,10 December 2019
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۲۵
لیمو عمانی داخل غذا را بخوریم یا نخوریم؟
 
لیمو عمانی در واقع به‌ عنوان طعم‌ دهنده‌ طبیعی و مصلح به غذاها به‌ خصوص خورش ها افزوده می‌شود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل‌ کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.
به گزارش عصر هامون به نقل از  «بهداشت نیوز»؛ لیمو عمانی بیشترین موادی را که جذب می‌کند چربی ‌ها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه می‌کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی غذاها به‌ خصوص غذاهای چرب همانند قرمه ‌سبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروه‌ هایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود، چرا که مصرف این لیمو عمانی‌ ها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد.
لیمو عمانی را پودر نکنید
توصیه‌ می‌شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چرا که با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آن که به هیچ وجه به ‌صورت پودر استفاده نشود، چرا که در این صورت تأثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.
 انتهای پیام/http://asrehamoon.ir
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۱۷۴۱۹


ارسال