به گزارش عصر هامون به نقل از «بهداشت نیوز»؛ لیمو عمانی بیشترین موادی را که جذب میکند چربی ها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه میکنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی غذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمه سبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروه هایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود، چرا که مصرف این لیمو عمانی ها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد.
لیمو عمانی را پودر نکنید
توصیه میشود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چرا که با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آن که به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود، چرا که در این صورت تأثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.
انتهای پیام/
http://asrehamoon.ir