لیمو عمانی در واقع به عنوان طعم دهنده طبیعی و مصلح به غذاها به خصوص خورش ها افزوده میشود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب میکند.
ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?>
لیمو عمانی داخل غذا را بخوریم یا نخوریم؟
22 آبان 1398 ساعت 7:25
لیمو عمانی در واقع به عنوان طعم دهنده طبیعی و مصلح به غذاها به خصوص خورش ها افزوده میشود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب میکند.
به گزارش عصر هامون به نقل از «بهداشت نیوز»؛ لیمو عمانی بیشترین موادی را که جذب میکند چربی ها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه میکنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی غذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمه سبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروه هایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود، چرا که مصرف این لیمو عمانی ها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد.
کد مطلب: 117419