تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۳۵
ابوذر کوثری با اشاره به کمبود کمپ ترک اعتیاد در این منطقه گفت: کمپ موجود جوابگوی جمعیت بالای معتادین متجاهر و کارتن خواب نیست.
کارتن خوابی زخمی عمیق بر چهره شهر/کمپ های ترک اعتیاد پاسخگوی تعداد معتادان ایرانشهری نیست
به گزارش عصرهامون، این روزها یکی ازپررنگ‌ترین جلوه‌های آسیب اجتماعی پدیده کارتن‌خوابی است که البته به شکل‌های دیگری مثل گورخوابی، فاضلاب خوابی و غیره نیز در برخی از نقاط دیده می‌شود.

پدیده ای که هر روز فزونی می یابد و معضلاتی همچون دعواهای خانوادگی، بیکاری، طلاق، اعتیاد و... بر آن دامن زده و منجر شده تا مردان و زنان به کارتن خوابی و تکدی گری روی بیاورند. در این راستا شهرستان ایرانشهر هم از این قاعده مستثنی نبوده به گونه ای که علیرغم سرمای هوا شاهد افراد کارتن خوابی هستیم که سرپناه آنان دو تکه کارتن است و بس.

معضلی که به گفته ابوذر کوثری، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ایرانشهر یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رود و متاسفانه دارای آمار جمعیتی بالایی است.

کارتن خوابی یک معضل اجتماعی است
این مقام مسئول در گفت وگو با خبرنگار پهره با بیان اینکه کارتن خوابی یکی از آسیب های اجتماعی بسیار خطرناک است، افزود: وقوع این پدیده علاوه بر اینکه چهره شهر زا زشت و نازیبا کرده باعث بروز بزهکاری های زنجیره ای از جمله سرقت در شهر نیز شده است.

وی کمبود کمپ ترک اعتیاد را یکی از عمده مشکلات موجود در ساماندهی معتادان دانست و گفت: تنها یک کمپ برای نگهداری معتادین با ظرفیت 120نفر در شهر محمدان وجود دارد که اخیرا با رایزنی که با اداره بهزیستی استان صورت گرفت تصمیم بر آن شد تا 50نفر از معتادین متجاهر و کارتن خواب در کمپ محمدان جمع آوری و جانمایی شوند.

کوثری در تکمیل مطلب فوق با بیان اینکه کمپ موجود جوابگوی جمعیت بالای معتادین متجاهر و کارتن خواب نیست، ادامه داد: تدابیری با اداره کل زندان های استان و مجموعه قضایی انجام گرفت که قرار به تاسیس کمپ جدید در سوله اداره زندان ایرانشهر شد.

وی بیان کرد: با تاسیس این کمپ در شهرستان از نظر مکان، مشکل جانمایی معتادین و کارتن خواب ها برطرف می شود ولی فراهم کردن سایر تجهیزات و پشتیبانی های لازم مانند وسایل گرمایشی و تغذیه در حد توان اداره زندان شهرستان نیست.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ایرانشهر با اشاره به استفاده از ظرفیت خیرین در این شهرستان گفت: اگر خیرین تمایل به انجام کار خیر دارند، از این سیاست فرمانداری مبنی بر تهیه خوراک و سایر لوازم مورد نیاز این دو مکان را پشتیبانی کنند تا با این اقدامات موثر باعث بهبود در روند ساماندهی معتادین و کارتن خواب ها باشیم.

کوثری خاطر نشان کرد: امید است با این اقدام با بزهکاری مقابله و درصدی از این افراد را با ترک دادن و کارآفرینی در حوزه خوداشتغالی به آغوش جامعه برگرداند و از معضل افزایش اعتیاد بین جوانان و اقشار مختلف پیشگیری کرد.

برای ساماندهی معتادان متجاهر تمام دستگاه ها همكاری كنند
حجت الاسلام و المسلمین شجاع الدین ابطحی، امام جمعه اهل تشیع نیز در ادامه بیان کرد: معتادان متجاهر همچون زخمی بر چهره شهر نقش بسته اند، زخمی كه مرهم آن حمایت خیرین، دست اندركاران و نهادهای متولی برای بازگشت آنان به زندگی است.

وی افزود: وجود جسم ضعیف و خموده در خانه های كارتنی و خرابه های شهر، منظره ای آشنا برای شهروندان است كه منظرساز آن انسان هایی هستند كه روزگاری سرشار از شور و نشاط بودند اما با افتادن به دام اعتیاد، دچار روزگاری ناخوش شدند.

وی ادامه داد: افرادی كه جرمشان غفلت از زندگی و محكومیتشان طرد شدن از اجتماع است چنانچه سامان نیابند می توانند در آینده نه چندان دور زمینه ساز بسیاری جرایم در شهرستان ایرانشهر باشند.

ابطحی خاطر نشان کرد: برای جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر تمام دستگاه های مرتبط باید همكاری كنند و طرح ساماندهی از مرحله جمع آوری تا درمان و بازگشت به جامعه و اشتغال آنان باید به صورت سازمان یافته و با حمایت های همه جانبه اجرا شود تا نتیجه واقعا مثبتی در پی داشته باشد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdci5yaz5t1az52.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها