تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۰۶
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان:

كاهش سوانح رانندگی در جاده ها نيازمند فرهنگ سازی است/۴۹۸ نفر جان باختند

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: كاهش حوادث و سوانح رانندگی در جاده ها نيازمند فرهنگ سازی و آموزش همگانی است.
كاهش سوانح رانندگی در جاده ها نيازمند فرهنگ سازی است/۴۹۸ نفر جان باختند
تیمور باقری در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون  از اجرای مانور بدون حادثه در استان خبر داد و افزود: این همایش همزمان با روز يادمان قربانيان سوانح رانندگی در مورخ ۲۶ آبان در جاده های این استان برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری این رزمايش را ارتقا سطح هماهنگی بين بخشی دستگاه های عضو كميته ايمنی حمل و نقل جاده ای و افزايش ضريب ايمنی تردد در جاده های اين استان عنوان کرد و گفت: همواره مبحث ايمنی در محورهای مواصلاتی و اطمینان از تامین شرایط بهینه جهت ترددهای برون شهری در اولويت کاری اين اداره كل قرار داشته است.

وی با بیان اینکه كاهش حوادث و سوانح رانندگی در جاده ها نيازمند فرهنگ سازی و آموزش همگانی است، افزود: به منظور تحقق اهداف اين طرح برنامه های مختلفی نظیر آموزش رانندگان، موتورسواران، ايمن سازی تردد عابرين پياده و سرنشينان وسايل نقليه توسط این اداره کل به مرحله اجرا درآمده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان  با بیان اینکه بر اساس اطلاعات دریافتی از پزشکی قانونی در سوانح رانندگی جاده ای در ۶ ماهه اول سال جاری ۴ هزار و ۳۸ نفر مصدوم و ۴۹۸ نفر جان خود را از دست دادند، گفت: افزایش سالانه میزان ترددهای درون و برون شهری و کوتاهی برخی رانندگان در رعایت قوانین و مقررات رانندگی موجب می شود تا آمار تصادفات رانندگی در جاده‌ها افزایش یابد و این امر علاوه بر تحمیل خسارت‌های جانی و مالی به افراد موجب بروز ناهنجاری‌های روحی و روانی در جامعه می‌شود.

باقری با بیان اینکه سوانح جاده ای یک پدیده اجتماعی به شمار می رود كه نیازمند شناسایی ابعاد مختلف آن نظیر مسایل فرهنگی، روانی، جامعه شناختی و غیره است، بیان کرد: همزمان با روز جهانی یادبود قربانیان حوادث رانندگی، مانور روز بدون حادثه در محورهای مواصلاتی سراسر استان سیستان و بلوچستان به اجرا در خواهد آمد.

وی خاطر نشان کرد: هدف اصلی از اجرای این طرح کنترل تجهیزات ایمنی ناوگان متردد در جاده ها و همزمان آموزش موارد مربوطه به رانندگان است تا بدین وسیله فرهنگ صحیح رانندگی و احترام به قوانین در ذهن افراد نهادینه شود و شاهد كاهش حوادث رانندگی و پیامدهای ناشی از آن باشیم.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcgnu9qqak9qt4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها