> تزریق شایعه ایدز در شریان افکار عمومی تفرقه؛ آرزوی محال جریان های معاند در جنوب شرق کشور | عصر هامون
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۸
طی چند روز اخیر خبری در سایت ها و کانال های معاند منتشر شد که ادامه سناریوی شکست خورده لردگان بود در نگاه اول خبر ابتلای 100تن از اهالی یک روستا در حوالی چابهار به ایدز را می توان پیچیدن همان نسخه ضد انقلاب و بنگاه های خبر پراکنی غربی برای سیستان و بلوچستان دانست.
تزریق شایعه ایدز در شریان افکار عمومی/ تفرقه؛ آرزوی محال جریان های معاند در جنوب شرق کشور
به گزارش عصرهامون، هفته وحدت در سیستان و بلوچستان همواره مورد توجه دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی ایران بوده چراکه در این استان پهناور شیعه و سنی در کنار هم به بهترین شکل زندگی کرده و هر دو برای حفظ امنیت و برادری تلاش میکنند در همین راستا نیز استکبار جهانی همواره با تکیه بر خودفروختگان داخلی و بنگاه های خبری سعی در تیره کردن رابطه خوب اقوام و مذاهب در این منطقه از کشورمان دارد.

در چند روز اخیر خبری در سایت ها و کانال های معاند منتشر شد که ادامه سناریوی شکست خورده لردگان بود در نگاه اول خبر ابتلای 100تن از اهالی یک روستا در حوالی چابهار به ایدز را می توان پیچیدن همان نسخه ضد انقلاب و بنگاه های خبر پراکنی غربی برای سیستان و بلوچستان دانست تا در آستانه هفته وحدت، اذعان عمومی را از این هفته مهم دور کرده و به نوعی با به بازی گرفتن احساسات مردم بومی منطقه آنان را تحریک کنند.
 
استفاده ضد انقلاب از نقشه ای تکراری در چابهار
این نقشه شوم که از همان اتاق فکر پیشین خارج شده با هدف ایجاد تنش و دودستگی در پایتخت وحدت ایران  طرح ریزی شده است تا شاید در کنار دمیدن به خاکستر سرد و مرده پروژه لردگان، اندکی خوراک خبری برای معاندین و ضد انقلاب فراهم کرده و به خیال خام خود از این آب گل آلود ماهی بگیرد.

با نگاهی گذرا به دیگر پروژه های شکست خورده چند سال اخیر قابل پیش بینی بود که پس از آغاز موجب خبری توسط معاندین، دیگر رسانه های غربی نیز وارد عمل شده و موج سواری آغاز کنند، هنوز چند روز از دست به دست شدن این خبر در شبکه های اجتماعی و کانال های معاند نمی گذشت که همچون همیشه بی بی سی، صدای آمریکا و من و تو وارد عمل شده و بازی رسانه ای خود را آغاز کردند و با دامن زدن به این خبر کذب آن را با لردگان مقایسه کردند.
 
ابتلای 100نفر از اهالی روستای درگس به ایدز از پایه دروغ است
در همین رابطه محمود حسین بر در گفتگو با خبرنگار ما با رد خبر ابتلای تعدادی از ساکنین یک روستا به ایدز، اظهار کرد: این خبر اولین بار توسط شبکه‌های معاند منتشر شده و در هیچ یک از رسانه های داخلی خبری از آن نیست که بی تردید از همین موضوع می توان به کذب بودن این خبر با هدف تکرار موضوع لردگان در چابهار پی برد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار افزود: طبق گفتگویی که با رئیس بهزیستی چابهار داشته‌ام وی اعلام کرد که امسال هیچ گونه مصاحبه‌ای در رابطه با موضوع ایدز در چابهار نداشته‌ و جمعیت روستای درگس در خبر کذبی که از این روستا منتشر شده ۸۰۰ نفر اعلام شده که این آمار هم غلط بوده و افرادی با اهداف مخرب این خبر کذب را منتشر کرده اند.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: ایدز یک بیماری است که در همه جای دنیا دیده می شود و فراوانی آن نیز بر اساس فاکتورهای خاص تغییر میکند و گاهی مواردی چون اعتیاد تزریقی، حضور اتباع بیگانه و مواردی از این دست باعث انتقال بین چند نفر می شود، در همین راستا نیز پایش افراد و تشخیص بیماری ایدز یک برنامه کشوری برای گروه‌های پرخطر در حال اجراست که این برنامه در چابهار هم توسط تیم‌های خاصی برای شناسایی مبتلایان در حال انجام است. اگر فرد HIV مثبتی وجود داشته باشد برایش پرونده تشکیل می‌دهند و تا زمانی که تایید نهایی انجام نشود هیچ اقدامی برای درمان انجام نمی‌شود و حتی به خود فرد هم گفته نمی‌شود.
به گفته حسین بر؛ برخی ها قصد دارند با بزرگنمایی یک موضوع عادی و طبیعی که نوعی بیماری است تشنج ایجاد کنند که ما تمامی آمار و مطالب ارائه شده در فضای مجازی پیرامون این روستا را تکذیب می کنیم.
او ادامه داد: زمانی که بیماری تایید شد، پرونده تشکیل می‌شود و آموزش‌های لازم مقابله با این بیماری به فرد مبتلا داده می‌شود و سطح HIV در این فرد برای آغاز مبارزه با ویروس اندازه گیری می‌شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار خاطرنشان کرد: در مراحل مبارزه، ویروس HIV تا حدی ضعیف می‌شود که هیچ خطری جنین و یا همسر فرد مبتلا را تهدید نمی‌کند و چرخه انتقال متوقف می‌شود که در چابهار هم در حال انجام است و دیگر هیچ فردی با این روش به دلیل عوارض بیماری فوت نمی‌شود چرا که ویروس به حدی ضعیف می‌شود که نمی‌تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند.

وی افزود: افراد مبتلا کامل بهبود نمی‌یابند، اما به طور مداوم باید این دارو را مصرف کنند، همچنین دارو به صورت رایگان در اختیار افراد قرار می‌گیرد.

وی گفت: در حال حاضر ۱۳ مرکز DIC (مراکز کاهش آسیب‌های اجتماعی در گروه‌های در معرض خطر) در شهرستان چابهار وجود دارد که هر کدام یک تیم شناسایی دارند که در حاشیه شهر و روستا‌های اطراف چابهار در حال شناسایی مکان‌های پر خطر و افراد مبتلا هستند که پس از شناسایی، افراد به مراکز درمانی جهت انجام مراحل درمان معرفی می‌شوند.

وی گفت: روستا‌ها و حاشیه شهر چابهار به صورت مداوم تحت پایش هستند و با توزیع کیت‌های تشخیص ایدز مرحله اولیه انجام می‌شود و درصورتی که مورد مشکوکی وجود داشته باشد اقدامات بعدی جهت آزمایش صورت می‌گیرد و هیچ موردی از قلم نمی‌افتد.
 
آمارسازی ضد انقلاب در اخبار لردگان و چابهار
با نگاهی به گزارش های منتشره در رسانه های ضد انقلاب و اخبار شبکه های غربی به روشنی می توان تناقض ها را دید، مهمترین نکته تاخیر یک ساله در انتشار و پوشش مصاحبه ای منتسب به رئیس بهزیستی چابهار است که این سوال را در ذهن تداعی میکند که چرا در این مدت کسی برای این مردم دل نسوزانده و چرا حالا پس از حوادث لردگان و درست در هفته وحدت باید چنین خبری منتشر شود.

نکته قابل تامل دیگر در بزرگ جلوه دادن این ماجراست، تاکید بر جمعیت کم روستای درگس و تعداد زیاد مبتلایان از شگردهای همیشگی ضد انقلاب است که بار دیگر در این منطقه پیاده شده، بنا بر آمارهای رسمی و سرشماری سال 95 جمعیت این روستا 3 هزار و 959 نفر است و حدود 882 خانوار است در حالی که در خبرهای معاندین و رسانه های وابسته به استکبار جمعیت روستا تنها 800نفر اعلام شده که این خود نشان دهنده آمارسازی با هدف بزرگ جلوه دادن دروغها و باورپذیرکردن آنهاست.

موضوعی که در پروژه روستای چنارمحمودی لردگان نیز مشاهده شد و در یک بازی رسانه ای تلاش شد در کنار آمارسازی دروغین احساسات مردم به بازی گرفته شده و با ورود مهره های ضدانقلاب این سناریو وارد مراحل بعدی شود که با بصیرت مردم منطقه و روشنگری مسئولین و رسانه ها این نقشه شوم به سرعت شکست خورد.
 
مهمترین عامل ابتلا به ایدز در روستای درگس ترزیق دو ماده روانگردان  تمجیزک و نورچیزک بود
سال گذشته نیز پس از انتشار خبر ابتلای تعدادی از اهالی روستای درگس به ایدز، معاون پیشگیری و درمان اعتیاد مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور گفت:  یکی از اصلی‌ترین مشکلات چابهار حاشیه‌نشینی است که این مشکل در حال افزایش است.

براتی سده افزود: چابهار یکی از مناطقی است که پاتوق مصرف کنندگان مواد مخدر شده و در این منطقه مصرف کنندگانی از کشوری مثل پاکستان هم حضور دارند که باید در فرایند درمان معتادان در این منطقه به این موارد هم دقت شود.

وی بیان کرد: سازمان بهزیستی در حوزه درمان اعتیاد و همچنین در بخش ارائه خدمات به مبتلایان به HIV تلاش گسترده‌ای را داشته است و خدمات خوبی را در مراکز و همچنین باشگاه‌های مثبت ارائه کرده است.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور در ادامه به برگزاری جلسات با مسئولان استانی و شهرستانی چابهار و همچنین اعضای شورای روستای درگس اشاره کرد و گفت: در این جلسات در خصوص تعداد مبتلایان به HIV بحث شد و در واقع به این نتیجه رسیدیم که آمار اشاره شده دقیق نبوده و نمی‌توان آمار دقیقی را اعلام کرد و یا اگر چنین آماری وجود داشته بنده بی اطلاع هستم.

وی تصریح کرد: باید  به این موضوع توجه داشت که طبق بررسی و تحقیقات انجام شده علت ابتلای تعدادی از روستائیان آن منطقه به ایدز،  ترزیق دو ماده روانگردان  تمجیزک و نورچیزک در سال‌های گذشته بوده است و همچنین مروادت دو سوی مروز ایران پاکستان از علل ابتلای افراد به بیماری اشاره شده است.
 

انتهای پیام/حمیده پیران
https://www.asrehamoon.ir/vdccpmqsm2bqs08.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها