تاریخ انتشار :جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۰۹
به گفته رئیس سازمان نوسازی شهر تهران، دولت هنوز 70 درصد سهم خود برای ارائه خدمات پشتیبان سکونت را در بافت فرسوده نپرداخته است.
دولت سهم 70 درصدی خود برای ارائه خدمات در بافت فرسوده را نپرداخته است
به گزارش عصرهامون به نقل از فارس، کاوه حاج علی اکبری رئیس سازمان نوسازی شهر تهران در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درخصوص وضعیت نوسازی بافت فرسوده، گفت: در حوزه نوسازی بافت فرسوده با مجموعه مشوق‌هایی که ارائه شده است، تحرک و ترغیب خوبی برای نوسازی شاهد هستیم.
وی افزود: امروز بیش از ۵۰ درصد از بافت فرسوده شهر تهران در حوزه مسکن نوسازی شده است و کار ساخت آن به پایان رسیده است.
حاج علی اکبری خاطرنشان کرد: با تسهیلات 9 درصدی ارائه شده از سوی بانک‌ها از ابتدای امسال شاهد روند سرعت گرفته نوسازی بافت فرسوده شهر تهران هستیم.
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران گفت: البته مشکل اصلی بافت فرسوده تهران مسأله کمبود خدمات و پایین بودن کیفیت زندگی به واسطه کمبود خدمات پشتیبان سکونت است.
وی افزود: از سال گذشته در شهرداری تهران تلاش شد که منابع را به سمت تأمین خدمات مورد نیاز شامل فضای سبز، فضاهای عمومی، مراکز آموزشی و مراکز درمانی سوق بدهیم.
حاج علی اکبری گفت: تا به امروز سی پروژه در مناطق ۷ تا ۲۰ شروع شده و کار ساخت آنها تا پایان سال به پایان می‌رسد.
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران افزود: به نظر ما تا دو سال آینده این روند شتاب بیشتری می‌گیرد تا کیفیت خدمات مورد نیاز سکونت در این مناطق بالاتر برود.
وی تصریح کرد: البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که با توجه به حجم و میزان عقب افتادگی خدمات مورد نیاز در مناطق اعلام شده تلاش‌های شهرداری به تنهایی کفایت نمی‌کند.
حاج علی اکبری گفت: در منابع تبصره ۱۸ قانون بودجه این امکان پیش‌بینی شده است که اگر شهرداری ۳۰ درصد منابع را برای ساخت خدمات پشتیبان سکونت به میدان بیاورد باید دولت هم ۷۰ درصد بودجه مابقی را بیاورد که این اتفاق هنوز از سوی دولت نیفتاده است.
انتهای پیام/

  https://www.asrehamoon.ir/vdchqqnzv23nzkd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها