تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۳۶
رئیس ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان گفت: باید رسانه ها و افراد تاثیرگذار در استان به میدان آمده و اجازه ندهند چنین ائتلاف های مذهبی و قومی شکل بگیرد.
روند انتخابات در جمهوری اسلامی سالم است/رسانه ها و احزاب با ائتلافات قومی مذهبی برخورد کنند
به گزارش عصرهامون، آغاز ثبت نام از داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره از مجلس شورای اسلامی در سیستان و بلوچستان از ساعات ابتدایی صبح امروز 10 آذرماه همزمان با سراسر کشور آغاز شد.

در همین رابطه علي زيني وند در کنفرانس خبری با اصحاب رسانه های سیستان و بلوچستان با تشریح فرایند ثبت نام از داوطلبان یازدهمین دوره از مجلس شورای اسلامی گفت: فرایند رسمی انتخابات در وزارت کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز شد و مقدمات، آموزش و فراهم سازی زیرساخت های لازم انجام شده است.

وی افزود: اولین قدمی که وزارت کشور برای انجام انتخابات آغاز کرد، برگزاری دوره های آموزشی برای تک تک افرادی که به نوعی در فرایند انتخابات حضور دارند، بود که فرمانداران معاونین فرمانداران، بخشداران و دیگر اعضای ستاد انتخاباتی در دوره های مختلف آموزش های لازم را فرا گرفته اند به گونه ای که امروز هیچ مجری انتخاباتی نیست که آموزش ندیده باشد.

رئیس ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه استان ما در حوزه زیرساخت با مشکلاتی روبه رو است، بیان کرد: سیستان و بلوچستان استانی بزرگ و با پراکندگی خاص جغرافیایی است که زیرساخت ارتباطی ضعیفی دارد و با توجه به اینکه بخشی از فرایند های انتخابات الکترونیکی انجام می شود لازم است تا حداقل زیرساخت های ارتباطی فراهم شود، امسال در این حوزه تدارکات خوبی اندیشیده شده و حتی علاوه بر روند عادی در ستاد انتخابات یک کمیته خاص ارتباطی و زیرساختی تشکیل شده تا مشکلات این حوزه حل شود.

زیرساخت های ارتباطی استان در دست نوسازی است
وی ادامه داد: به دلیل اینکه شبکه فیبر نوری استان در برخی مناطق هوایی و آسیب پذیر است موجب نگرانی هایی شده که در زمان باقی مانده به روز انتخابات هرچه قدر که ممکن باشد استاندارد سازی انجام می شود و برای بخش های باقی مانده نیز طرح حفاظتی از چند روز قبل انتخابات اندیشیده خواهد شد.

زيني وند با تاکید بر اینکه در حوزه انتخابات باید همه دستگاه ها تعامل داشته باشند، اذعان کرد: هدف اصلی از انتخابات، برگزاری یک انتخابات قانونمند، با مشارکت بالا، امنیت و سلامت آن است که به عنوان ارکان اصلی هر انتخاباتی باید به آن توجه شود و باید هیئت های اجرایی و فرمانداران در فضای حقیقی و مجازی در این باره روشنگری کنند تا ابهامات برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی فضای مجازی و هجمه ای که بر ضد نظام و انتخابات از سوی دشمنان آغاز شده لازم است تا فرمانداران ما در سریعترین زمان ممکن جلسه برگزار کرده و با اصحاب رسانه ها، معتمدین و فعالین فضای مجازی ابهامات را رفع کنند که این مهم موجب گسترش اعتماد مردم به سلامت انتخابات خواهد شد.

رئیس ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اصل برگزاری انتخابات در شعب اخذ رای است و در هر شعبه نیز چیزی بیش از 15 نفر از همه  اقشار حاضر هستند و فرایند انتخابات ما به گونه ای تعریف شده که ابهام آفرینی را به حداقل می رساند، شاید اندک تخلفاتی در برخی مناطق باشد اما اینکه شایعه می کنند انتخابات در فلان حوزه یک یا دو کرسی آن مشخص است، سخنانی بی پایه و اساس است و نباید به آن توجه شود.

در روند انتخابات هیچ کس نمی تواند تقلب کند
وی با تاکید بر اینکه با الکترونیک شدن روند انتخابات هیچ کس نمی تواند رای تکراری بدهد، گفت: حتی اگر اشتباهی مهر به شناسنامه زده نشود به دلیل اینکه رای گیری با کد ملی و آنلاین انجام می شود دیگر اما و اگرها کاهش پیدا می کند.

زيني وند در ادامه با اشاره به اینکه جهت گیری های قومی و مذهبی موجب بروز مشکلاتی در استان شده است، بیان کرد: باید رسانه ها و افراد تاثیرگذار در استان به میدان آمده و اجازه ندهند چنین ائتلاف های مذهبی و قومی شکل بگیرد، وقتی یک نماینده به میدان آمده و با تند و تیز کردن مسائل قومی و مذهبی به دنبال رای آوردن باشد تنها موجب بروز مشکل می شود که دود آن به چشم مردم خواهد رفت و این نماینده نیز به جایی نخواهد رسید.

وی افزود: داوطلبان محترم باید هرچه زودتر برای ثبت نام اقدام کنند و منتظر روزهای پایانی نباشد چرا که همه ما میدانیم فرایند ثبت نام مشخص و دارای زمان خاصی است و ممکن است به دلایل مختلفی چون ازدحام و مشکلات زیرساختی در روز پایانی یک داوطلب نتواند ثبت نام کند و متضرر شود و از ما نیز کاری ساخته نیست.

 رئیس ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه برخی به دنبال دل سرد کردن مردم هستند، اذعان کرد: ما تنوع در قومیت ها و مذاهب را زینت کشور میدانیم اما به این شرط که در چهارچوب قانون رفتار کنند، در سیستان و بلوچستان همان نهادهایی که شیعیان را تایید میکنند در امر انتخابات، برادران اهل سنت را نیز تایید می کنند.
 
قومیت گرایی موجب بروز مشکلات اساسی در جامعه می شود
وی ادامه داد: تفاوتی میان شیعه و سنی نیست و آن کسی که می آید از تفاوت ها حرف میزند در چهارچوب نظام نیست در ایران قانون برای همه یکسان است، اگر یک امام جمعه شیعه حرف توهین آمیزی بزند بلافاصله توسط دادگاه ویژه روحانیت احضار می شود و به همین منوال نیز اگر امام جمعه اهل سنتی اقدام خلافی کرده و حرف توهین آمیزی بزند توسط همان دادگاه ویژه روحانیت احضار می شود.

معاون سیاسی استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه نباید در بیان مطالب بی انصافی کرد، اذعان کرد: در حال حاضر بیش از 50درصد از فرمانداران، 68درصد از بخشداران،54درصد از معاونین فرمانداران از برادران اهل سنت هستند و هر جا فردی توانایی کاری را داشته باشد بی شک به کار گرفته شده و خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: از آسیب های بزرگ قومیت گرایی در سیستان و بلوچستان این است که در برخی شهرستان ها شوراها کاملا قومیتی تشکیل شده و بر همین اساس نیز شهردار قومیتی برگزیده شده و آن شهر کاملا زمین گیرشده است، به گونه ای که نه نظافتی در آن شهر انجام می شود و نه حتی رنگ کاری بلوارها و دیگر مسائل ساده ای که در هر روستا و شهر دیگری به چشم می خورد.

زینی وند با تاکید بر اینکه قومیت و مذهب نباید موجب ظلم به خود مردم شود، تصریح کرد: وقتی ده ها و صدها فرد تحصیل کرده و متخصص وجود دارند اما بر اساس قومیت افراد انتخاب می شوند آسیب اصلی را خود مردم متحمل می شوند ولی اگر مذهب و قومیت ها به دنبال انتخاب بهترین ها باشند خیلی خوب و عالی است.

انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdchxqnzw23nzwd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما