تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۳۳
جبهه رسانه های معاند که در اغتشاشات آبان ماه 98 ناکام مانده اند با دروغ پراکنی گسترده به دنبال ایجاد التهاب در سیستان و بلوچستان هستند.
مشتی از خروارها دروغ رسانه های بیگانه/ دست و پا زدن برای التهاب آفرینی در سیستان و بلوچستان
به گزارش عصرهامون، از ابتدای انقلاب اسلامی ایران دشمنان این مرز و بوم همواره تلاش کرده اند تا با التهاب آفرینی و ایجاد دودستگی در میان مردم به نوعی از آب گل آلود ماهی بگیرند و با القاء فضایی امنیتی، کشور را چند پاره کرده و از این راه به نظام آسیب بزنند اما هر بار که به نوعی تیرشان به سنگ خوره و نتوانستند به آن اهداف شوم خود برسند با انتقام گیری از ملت ایران خشمشان را فرو می‌نشانند.

در حوادث اخیر ایران نیز که عده از عوامل دشمن با سوء استفاده از ماجرای اصلاح قیمت بنزین در شهرهای مختلف کشور جولان داده و خسارات سنگینی به اموال عمومی و زیرساخت های کشور وارد کردند، سیستان و بلوچستان جزو مناطق امن و بدور از حاشیه بود به گونه ای که با وجود تلاش بسیار عوامل داخلی و خارجی بازهم این مردم به دور از هرگونه اغتشاش و تجمعی، پاسخی محکم به بدخواهان نظام دادند.

تلاش مشترک عبری، عربی، آمریکایی برای التهاب آفرینی در کشور با سوء استفاده از اصلاح قیمت بنزین یکی از نکات قابل توجه در چند هفته گذشته بود به گونه ای که تمامی دستگاه های خبری و اطلاعاتی خود را برای ایجاد تنش در کشور بسیج کرده و از هیچ دروغ پراکنی نیز فروگذار نبودند اما همچون دی ماه 96 بصیرت مردم موجب ناکامی آنان شد.



انتقام گیری از مردم سیستان و بلوچستان با تفرقه افکنی
دشمن که در اغتشاشات آبان ماه 98 نتوانسته بود کاری از پیش ببرد و از سویی قوای داخلی آنها در سیستان و بلوچستان مقابل بصیرت مردم ناکام مانده بودند، نقشه کهنه ایجاد دشمنی میان شیعه و سنی را پیش کشیدند و با بزرگ نمایی احضار یکی از علمای اهل سنت سرباز به دادگاه روحانیت که سبقه ای طولانی در توهین به ارکان نظام، مقامات کشور، بیان سخنان دروغین و ضد وحدت دارد و به تازگی نیز صراحتا از اغتشاشگران حمایت کرده را دستمایه ایجاد فتنه ای مذهبی در جنوب شرق ایران کرده و با کوبیدن بر طبل تفرقه و دودستگی به دنبال انتقام گیری از مردم سیستان و بلوچستان و نا امن کردن این استان امن می باشند.

در این بین دستگاه های اطلاعاتی و بنگاه های خبری عبری، عربی، آمریکایی نیز به صف شده اند تا به هر طریقی از مردم سیستان و بلوچستان به دلیل خویشتن داری در اغتشاشات آبان ماه انتقام بگیرند.

همزمان بنگاه خبرپراکنی بی بی سی که نقش پررنگی در اغتشاشات اخیر داشت با انتشار تصاویر و فیلم هایی دروغین از سیستان و بلوچستان، همراه و همگام با سایت ها و کانال های خبری وابسته به گروهک های تروریستی آتش بیاری معرکه ای شده که بی تردید دامن خودش را خواهد گرفت.



نکته جالب ماجرا اما اینکه رسانه های وهابی فعال در حوزه سیستان و بلوچستان از روزها قبل مردم را به اعتصاب و تعطیلی مغازها فراخوانده و از آنها خواسته تا روز یکشنبه 10 آذر مغازه های خود را ببندند و دست از کار بکشند، در این بین عواملی داخلی این رسانه در اقدامی کودکانه قبل از آغاز به کار رسمی بازار در نقاط مختلف استان اقدام به تصویربرداری و انتشار تصاویری کردند اما با برجسته شدن واقعیت ماجرا دروغ گویی آنها بیش از پیش را عیان شد.

از سویی دیگر بی بی سی فارسی که نشان داده علاقه زیادی به موج سواری بر روی دروغ های وهابیون دارد و بدون بررسی این تصاویر را در خروجی سایت خود قرار داد.

البته دروغ گویی های این رسانه یکی و دوتا نبوده و برخی آنقدر حول بودن که بدون توجه ساختگی بودن فیلم ها، یک فیلم را یکبار به نام چابهار و یکبار دیگر به نام ایرانشهر منتشر کرده اند.



شیعه و سنی در برابر قانون برابرند
گسترش دروغ های از این دست موجب شد تا روز گذشته و همزمان با آغاز ثبت نام از داوطلبین یازدهمین دوره انتخابات مجلس، معاون سیاسی استاندار سیستان و بلوچستان با رد این اخبار دروغین تاکید کند که شیعه و سنی در برابر قانون برابر هستند، اگر یک عالم شیعه در خطبه ها و سخنانش به هر فرد و گروهی توهین کرده و یا جرمی مرتکب شود توسط دادگاه ویژه روحانیت احضار شده و باید پاسخگوی آن جرم و صحبت کذب باشد.

وی تاکید کرد: نگاه نظام به همه یکسان است و اگر یک عالم اهل سنت نیز صحبت یا عمل خلافی بکند نیز توسط همان دادگاه ویژه روحانیت احضار می شود و این از زیبایی های نظام جمهوری اسلامی است که میان هیچ قومیت و مذهبی تفاوتی نمی‌گذارد، در انتخابات نیز به همین گونه است همان نهادی که داوطلبین شیعه را مورد گزینش قرار می‌دهد داوطلبین شیعه و دیگر ادیان را مورد سنجش قرار می دهد تا همه در برابر قانون یکسان باشند.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از پست های کلیدی استان از برادران اهل سنت استفاده شده است، تصریح کرد: اینکه برخی شایعه میکنند که اهل سنت نمی توانند در جایگاه مدیریتی قرار بگیرند کاملا نادرست است، نباید در بیان مطالب بی انصافی کرد، در همین سیستان و بلوچستان بیش از 50درصد از فرمانداران، 68درصد از بخشداران،54درصد از معاونین فرمانداران از برادران اهل سنت هستند و هر جا فردی توانایی کاری را داشته باشد بی شک به کار گرفته شده و خواهد شد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjmaevouqevhz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما