تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۴۲
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: کل شناورسازی های استان ظرفیت تولید ۵۰۰ شناور در سال را دارد که رفع محدودیت تولید و احیای این کارگاه ها می تواند تاثیر مستقیمی در معیشت و اشتغال زایی مردم منطقه داشته باشد.
توانایی تولید سالیانه ۵۰۰ شناور در کارگاه های لنج سازی سیستان و بلوچستان
به گزارش عصرهامون، به نقل از چهاربهاران سید حسن ابراهیمی صبح امروز در بازدید از کارگاه های شناورسازی فاقد مجوز چابهار و کنارک که با حضور معاون عمرانی فرمانداری کنارک و نمایندگان اداره کل شیلات، اداره صمت و پایگاه دریابانی چابهار انجام شد بیان کرد: شناور سازی و به مشابه آن شغل صیادی جزو منابع اولیه درآمد بومیان سواحل چابهار و کنارک محسوب می شود.

معاون اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همواره به منظور ظرفیت سنجی در زمینه تولید و اشتغال و ارائه راهکار قانونی جهت رونق تولید این کارگاه ها بررسی های میدانی انجام و جلساتی با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی متولی و مدیران شناورسازی های فاقد مجوز برگزار می شود.

وی با اشاره به تاثیر شناور سازی های بر اقتصاد جوامع محلی تاکید کرد: مطمئنا افزایش ساخت شناورها بر تولید و افزایش صید موثر خواهد بود و باعث ارتقای سطح معیشتی مردم به ویژه بومیان منطقه خواهد شد.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: ادارت مرتبط با صدور مجوز کارگاههای شناور سازی به صورت قانونی و تعاملی برای توسعه و پیشرفت اقتصاد در زمینه صیادی و اشتغالزایی به صورت جدی همکاری با متقاضیان و شناور سازهای فاقد مجوز را در دستور کار خود قرار داده اند.

وی تشریح کرد: به صورت قانونی اخذ مجوز فعالیت کارگاه های شناورسازی با ارائه درخواست کتبی و سیر مراحل قانونی توسط واحدهای متولی شامل سازمان صمت، سازمان شیلات، موسسات رده بندی و سازمان بنادر و دریانوردی صورت می پذیرد.

وی با اشاره به وجود هفت کارگاه شناورسازی مجاز در چابهار و کنارک خاطرنشان کرد: در حال حاضر هشت کارگاه شناورسازی فاقد مجوز در استان وجود دارد که جهت ساماندهی و رونق تولید این شناورسازی ها برنامه هایی با همکاری دستگاه های اجرایی متولی در دست اقدام است.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcdn50fnyt0fn6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما