کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

معاون اجتماعی و ‌پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان؛

گسترش گردشگری، گامی موثر برای تحقق توسعه پایدار در جنوب شرق کشور/سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت های ناب بوم گردی است

17 آذر 1398 ساعت 13:22

معاون اجتماعی و ‌پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان گفت: برای تحقق توسعه پایدار در جنوب شرق کشور باید بر موضوع گردشگری و بوم گردی در راستای اقتصاد مقاومتی توجه کنیم.


محمد علی حمیدیان در حاشیه سومین نشست کميته توسعه پایدار گردشگری، ترویج اقتصاد مقاومتی و کاهش وقوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون؛ با اشاره به اهمیت گردشگری و توجه به این حوزه در سیستان و بلوچستان، گفت: از ابتدای امسال  نشست هایی برای  توسعه پایدار گردشگری با رویکرد ترویج اقتصاد مقاومتی برگزار کرده ایم.

وی افزود: مبحث گردشگری از موضوعات مهمی است که ما در سال جاری آن را مدنظر قرار دادیم و برای حل مشکلات پیش روی این بخش و ارائه راهکارهای اساسی برای گسترش آن اقدامات خوبی نیز انجام شده است.

معاون اجتماعی و ‌پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی راه حل برون رفت از مشکلات اقتصادی است، بیان کرد: اگر به اقتصاد مقاومتی در دو بخش سلبی و ایجابی آن توجه کنیم می بینیم که یکی از موارد بخش ایجابی همین گردشگری است، استان ما جاذبه های خوب و بی نظیری برای جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد.

وی ادامه داد: بر همین اساس نیز ما برای دست یابی به بخش ایجابی اقتصاد مقاومتی بر آن شدیم تا برای یک توسعه پایدار نقش آفرینی کنیم، بیش از 7هزار جاذبه در استان داریم که متاسفانه بسیاری از این جاذبه ها بالقوه نیست و باید تلاش شود تا آن را برای گردشگران آماده و معرفی کنیم.

 حمیدیان با اشاره به اقدامات انجام شده در این راستا، اذعان کرد: 57 پروژه گردشگری در سال جاری محقق شده و 748میلیارد تومان نیز هزینه شده است همچنین صنایع دستی بی نظیر استان را داریم که 60میلیارد تومان برای گسترش و آموزش این بخش در نظر گرفته شده و 16 پروژه بوم گردی در استان داریم که در حال حاضر به صورت فعال در حال کار هستند و کلا 30 واحد بوم گردی در سیستان و بلوچستان داریم از سوی دیگر 48روستای بوم گردی دیگر را نیز هدف قرار داده ایم تا به تناسب زمان بحث بوم گردی را در این مناطق رواج بدهیم.

  وی خاطرنشان کرد: متاسفانه زیرساخت های سفر در سطح استان ضعیف است و اگر بخواهیم بوم گردی و گردشگری در این استان را رواج بدهیم باید به آن توجه کنیم که باید خیلی از این زیرساخت ها اصلاح شود.

معاون اجتماعی و ‌پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان با اشاره به دیگر مشکلات پیش روی بخش گردشگری، تصریح کرد: ما آمار درستی از گردشگرانی که در استان حاضر می شوند نداریم و ثمره عدم اطلاع ما از این جامعه آماری موجب می شود تا نتوانیم به درستی برنامه ریزی کنیم.

وی در پایان بیان کرد: ارائه سفرکارت میتواند موجب گسترش گردشگری شود به گونه ای که ارائه سفرکارت به ساکنین دیگر استان ها میتواند موجب تشویق آنان برای حضور در سیستان و بلوچستان شود.
 

انتهای پیام/
 


کد مطلب: 118186

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/118186/گسترش-گردشگری-گامی-موثر-تحقق-توسعه-پایدار-جنوب-شرق-کشور-سیستان-بلوچستان-دارای-ظرفیت-های-ناب-بوم-گردی

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir