تاریخ انتشار :شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۱۶
شب یلدا بلندترین شب سال است و خوراکی ها جایگاه ویژه ای در شب نشینی های این شب دارند اما نکات تغذیه ای در مصرف این خوراکی ها باید جدی گرفته شود.
نکات تغذیه ای شب یلدا را جدی بگیریم
به گزارش عصرهامون ؛ منیر افتخاری نیا در گفت و گو با خبرنگار زاهدنیوز بیان کرد: بهتر است به جاي غذاهاي چرب و شيرين و پرنمك مانند انواع شيريني ها و آجيل شور و تنقلات فاقد ارزش تغذيه اي، از ميوه ها ي تازه و مغزهاي بي نمک و ساير مغزهاي غير شوراستفاده شود و شیرینی های کوچک و خشک مناسب تر از شیرین های خامه ای و بزرگ می باشد.

کارشناس گروه تغذیه معاونت بهداشت افزود: توصیه می شود ميوه ها قبل يا دو ساعت بعد از غذا مصرف شود و براي مصرف ميوه خشك، از میوه هایی که به طور طبیعی و بدون افزودني خشک می شوند استفاده كنيد.

وی ادامه داد: پرخوري در شب يلدا بجز اختلالات سوء هاضمه به دليل اضافه دريافت انرژي، مي تواند منجر به اضافه وزن و چاقي شود.

افتخاری نیا درپایان خاطرنشان کرد: در اين شب به علت مصرف تنقلا ، ميوه ها و آجيل ها بهتر است يك شام سبك سرو شود و همراه با شام شب يلدا كه نباید چرب ، سرخ شده و پرنمك باشد ، از سبزي و سالاد هم استفاده گردد .

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcgz79qwak9q34.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما