> ضربه فنی کشتی گیران سیستانی با قول های توخالی مدیران ورزشی | عصر هامون
تاریخ انتشار :دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۶:۳۸
در حالی یک سال از قول آقای وزیر و هشت ماه از وعده مدیر کل ورزش و جوانان سیستان وبلوچستان به ورزشکاران زمان می گذردکه همچنان خانه کشتی زابل به بهره برداری نرسیده است.
ضربه فنی کشتی گیران سیستانی با قول های توخالی مدیران ورزشی
به گزارش عصرهامون، سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌های بسیاری در بخش ورزشی در تمام رده‌های سنی است که مدال آوری و میزبانی این استان در سال‌های اخیر نشان از این امر دارد. از کبدی که ورزش بومی سیستانی ها است تا کریکت که بلوچستانی ها به آن علاقه شدیدی دارند باعث شده تا از میان استعداد های درخشان این استان جمعیت کوچکی کشف و شکوفا شوند.

کشتی یکی از پر افتخارترین رشته‌های ورزشی در ایران که از جایگاه حائز اهمیتی در بین قشر جوان جامعه و رده های سنی پایین تر برخوردار است این ورزش در استان پهناور سیستان و بلوچستان نیز طبق اعلام هیئت کشتی در شهرستان های زاهدان، زابل، زهک، خاش، سراوان، ایرانشهر و چابهار فعال بوده و طرفداران بسیاری دارد.

در سیستان عمدتا جوانان به سراغ ورزش های سنتی و بومی ایرانیان می روند، به طور مثال در رشته کشتی و کبدی علاقه مندان بسیاری در این منطقه وجود دارند که در سال های اخیر نیز توانسته اندبه تیم ملی ایران راه یابند.

حضور امید آرامی در تیم ملی نوجوانان و همچنین کسب مدال های رنگارنگ توسط این ورزشکار نشان از آن دارد که ورزش کشتی در زابل و سایر شهرهای منطقه سیستان علاقه مندان بسیاری دارد.

در این میان اما محدودیت و محرومیت همواره مانع بزرگی برای کشف و رشد استعداد های ورزشی در این استان به شمار می رود. بیان این مطلب بدان جهت بود که کشتی زابل هنوز خانه اختصاصی ندارد و این امر باعث شده تا بسیاری از مربیان نتوانند به طور دقیق بر روی یک استعداد برتر سرمایه گذاری کنند.

مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان در سفری که سال گذشته به استان سیستان و بلوچستان داشت از اتمام خانه کشتی زابل تا پایان سال ۹۷ خبر داده بود.وی طی قولی به ورزشکاران مدعی شده بود که خانه کشتی زابل تا پایان سال ۹۷ و یا در دو ماه ابتدایی سال ۹۸ به اتمام خواهد رسید.

اما ادهم کرد، مدیر کل ورزش و جوانان استان سیستان و بلوچستان نیز پیشتر گفته بود که خانه کشتی زابل در مساحت هزار متر مربع در حال ساخت است و ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. وی همچنین افتتاح این پروژه ورزشی مهم را در اردیبهشت سال جاری عنوان کرده بود.

با این تفاسیر با گذشت یک سال از قول آقای وزیر و هشت ماه از وعده مدیر کل ورزش و جوانان استان اما همچنان خانه کشتی زابل به بهره برداری نرسیده است تا کشتی گیران سیستانی چشم انتظار خانه اختصاصی برای ورزش محبوب خود باشند.

ورزشکاران سیستانی در انتظار حامیان مالی
سرگزی، مربی کشتی فعال در شهرستان زابل به خبرنگار اوشیدا گفت: مشکلات بسیاری بر سر راه ورزشکاران قرار دارد که بزرگترین آن را می توان نبود سرمایه گذار عنوان کرد.

وی افزود: هیچ حامی برای هدایت و حمایت یک ورزشکار در زابل اقدام نمی کند و همین مسئله باعث می شود که ورزشکاران پس از تحمل هزینه های سنگین سفر های استانی برای انجام مسابقات از میدان پا پس بکشند.

سرگزی خاطرنشان کرد: پرداخت دستمزد های پایین به داوران و مربیان از دیگر مشکلاتی است که بر سر راه پرورش استعداد ها و ورزشکاران وجود دارد.

غلامرضا گنجی، فرماندار شهرستان زابل نیز در این خصوص به خبرنگار اوشیدا گفت: خانه کشتی زابل نقش مهمی برای پیشرفت ورزش در شمال استان دارد.

وی افزود: با بهره برداری از این پروژه که از جمله خدمات دولت در شهرستان زابل محسوب می شود، ضمن ارتقاء سرانه و شاخص های ورزشی شاهد درخشش بیش از پیش کشتی گیران مستعد این خطه در سطوح ملی و بین المللی خواهیم بود.

فرماندار زابل خانه کشتی را نیاز اساسی برای ورزش این شهرستان دانست و خاطرنشان کرد: دست اندرکاران پروژه خانه کشتی زابل باید با سرعت بیشتر و همت مضاعف این پروژه ورزشی مهم را به اتمام برسانند.

وی بیان داشت: حمایت از ورزشکاران می تواند باعث کشف استعداد ها و همچنین رشد نخبه های ورزشی شود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgz79qzak9qy4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما