تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۶
امام جمعه شهرستان زهک گفت: استاندار و همه مدیرانی که در آمارسازی طرح آبیاری 46هزار هکتاری دشت سیستان و بستن آب بر روی کشاورزان اثرگذار بوده اند باید از مردم سیستان و بلوچستان عذرخواهی کنند
امام جمعه زهک: استاندار از مردم سیستان و بلوچستان عذرخواهی کند/ ماندن در پست برای مدیران بی کفایت حرام شرعی است
حجت الاسلام حسن خدري در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون با گلایه از عملکرد دولت در طرح آبیاری 46هزار هکتاری دشت سیستان، بیان کرد: متاسفانه در این طرح آنگونه که باید اقدام نشده و مسئولین تنها به حرف و شعار دادن بسنده کرده اند.

وی افزود: هفته گذشته سرپرست وزارت جهاد کشاورزی به سیستان و بلوچستان سفر کرده تا به گفته مسئولین از طرح آبیاری 46هزار هکتاری دشت سیستان بازدید کرده و مشکلات این بخش را رفع کند اما اقدامات انجام شده در نوع خود بی نظیر و عجیب بود.

امام جمعه شهرستان زهک گفت: یکی از نکات عجیب این سفر، برگزاری جلسه ای برای حل مشکلات کشاورزان بدون حضور حتی یک کشاورز و یا نماینده از این قشر زحمت کش بود که موجب شد در همان جلسه از سرپرست وزارت جهاد کشاورزی و دیگر مسئولین گلایه کنم که اگر قرار است مشکل کشاورزان حل شود باید این جلسه با حضور خود آنان برگزار می شد.

برای خودنمایی نباید مردم را خار کرد
وی با تاکید بر اینکه مسئولین برای خودنمایی مردم سیستان را خار کردند، ادامه داد: در هنگام بازدید سرپرست وزارت جهاد کشاورزی از بخش های مختلف این طرح عده ای از مردم عادی را جمع کرده بودند تا فقط از اقدامات مسئولین تقدیر و  تشکر کنند، وقتی با این افراد صحبت میکردیم که چرا آمده اید میگفتند به ما گفتن فقط تشکر کنید اما نمی دانستند باید از چه اقدام مثبت و چه کار خیر مسئولین باید تشکر کنند، درواقع این اقدام نمایشی تنها موجب خارشدن مردم شده است.

 خدري خاطرنشان کرد: هدف اولیه سفر سرپرست وزارت جهاد کشاورزی به سیستان رسیدگی به گزارش هایی از اشکالات بسیار این طرح بود اما هیچ کس نمیدانست چه برنامه ریزی شده و قرار است چه بکنند و به طور کلی برنامه به گونه ای بود که خود مسئولین حتی بسیاری از موارد را مدیریت کردند تا همه چیز خوب نمایش داده شود.

وی با بیان این مطلب که از تمام توانمان برای دفاع از حق مردم استفاده کردیم، اذعان کرد: در هر بخشی که توانستم از حق مردم دفاع کردم و حتی عنوان کردم که این شکل این برنامه از نظر قانونی درست نیست، درست همان گونه که استاندار به همراه دیگر افراد مجموعه استانداری بدون حضور مردم،  کشاورزان و حتی یک کارشناس آشنا به کشاورزی برای رهاسازی و یا عدم رهاسازی آب از طریق نهرهای سنتی سیستان تصمیم گرفتند و به مردم خسارات جبران ناپذیری زدند.

مسئولین باید پاسخگوی ضرر و زیان مردم باشند
امام جمعه شهرستان زهک با تاکید بر اینکه مسئولین باید پاسخگوی مردم باشند، تصریح کرد: باید همان مسئولینی که با تصمیم غلط خود موجب خشک شدن محصول کشاورزی مردم و بروز خسارات مالی و روانی بسیاری شدند باید بیایند و به مردم پاسخگو باشند چرا بدون حضور کشاورزان و افراد آگاه به این مسئله تصمیمی گرفتید که زندگی بسیاری از مردم سیستان را تحت تاثیر قرار داده است.

وی افزود: کشاورزان با این قول که آب تامین می شود شروع به کشت کرده و حتی در برخی نواحی بذر های موجود در زمین های کشاورزی تا 60سانتی متر نیز رشد کرد اما به دلیل عده رهاسازی آب به مدت دو ماه کاملا خشک شد و زمانی که مسئولین فهمیدند چه اشتباهی کرده اند نیز دیگر دیر شده و زمین های کشاورزی کاملا خشک شده بود حال خسارات مردم را باید همین مسئولین و مدیران بدهند آن هم نه از بیت المال که از مال شخصی خود، این موضوع باید همگانی شود تا مدیرانی که اقدام غلطی میکنند پاسخگو باشند.

خدری با اشاره به اینکه انگار مسئولین ما از جمع هراس دارند، بیان کرد: مدیری که بجای همفکری از مردم و مشارکت دادن آنان در تصمیمات مهم اینچنین پشت درهای بسته اقدام میکند بی تردید از نقد فراری است ما برای اینکه اقدامی کارشناسی انجام دهیم چند ماه قبل جلسه ای در محل مصلّی زهک با حضور تمامی مسئولین مربوطه، مردم، کارشناسان آگاه، رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان و دیگر افراد تاثیرگذار در این بخش برگزار کردیم که در پایان تصمیم بر این شد که علاوه بر رهاسازی آب از لوله ها برای تست عملکرد آنها، از نهرهای سنتی نیز آب رهاسازی شود اما بازهم کارخودشان را کردند.

مدیران ناکارآمد نباید با فرافکنی و دروغ خود را تبرئه کنند
امام جمعه شهرستان زهک با گلایه از عدم پیگیری تصمیات غلط و درست مسئولین، اذعان کرد: سالهای سال است که در سیستان مسئولان با تصمیمات غلط خود به مردم آسیب میزنند یک بار با رهاسازی بی مورد آب و بار دیگر با عدم رهاسازی آب، انگار این مردم بازیچه برخی مدیران شده اند، اگر یک بار در برابر تصمیم غلط بازخواست شوند دیگر شاهد چنین مواردی نیستیم.

وی ادامه داد: متاسفانه مدیران ما یادگرفته اند با فرافکنی از زیربار مسئولیت شانه خالی کنند و یا با آمارهای بی مورد و غیرواقعی عملکرد خود را خوب نشان دهند که این موضوع واقعاً خجالت آور است.

خدری با تاکید بر اینکه در طرح آبیاری  46هزار هکتاری دشت سیستان آمارهای ضد و نقیض بسیاری از مسئولان شنیده می شود، اذعان کرد: در جلسه با سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، صالحی مجری طرح آبیاری دشت سیستان گزارش داد که ما تا پایان دیماه 17هزار هکتار را از طریق لوله آبرسانی خواهیم کرد، این موضوع موجب شد تا گلایه کنم و از رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بپرسم مگر در جلسه 16 آبان ماه در حضور استاندار نگفتین در حال حاضر 10هزار هکتار آبرسانی می شود و تا پایان آبان 16هزار هکتار و تا آخر آذر 32هزار هکتار و تاپایان دیماه نیز کل 46هزار هکتار آبرسانی خواهد شد!

وی افزود: از این مسئولین سوال کردیم کدام حرف درست است رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان باید پاسخ دهد که کدام آمار درست است چراکه بر اساس همین آمار آب را بر روی کشاورزان سیستانی بستند و حالا که همه مردم و کشاورزان گلایه کردند و گفتند این طرح اشکال دارد با آمارسازی از زیر بار مسئولیت شانه خالی کردند.
 
ماندن در پست برای مدیران بی کفایت حرام شرعی است
امام جمعه شهرستان زهک با تاکید بر اینکه حفظ نظام اسلامی از واجبات است، گفت: مدیران، مسئولان و همه افراد تاثیرگذاری که نمی توانند به نظام خدمت کنند و عدم کفالت آنان موجب بدنامی نظام می شود باید بداند که هر لحظه ماندنش در این مسئولیت حرام شرعی است.

وی ادامه داد: ماندن بر مسئولین برای چنین افرادی حرام است چراکه وقتی نتوانند به مردم خدمت کنند تنها موجب بدنامی نظام مقدس جمهوری اسلامی می شوند.

خدری با اشاره به اینکه برخی مدیران توانایی خدمت دارند اما به دنبال ضربه زدن به کشور هستند، اذعان کرد: بسیاری از این مدیران ناکارآمد از روی عمد اقدام نمی کنند تا به این کشور و انقلاب صدمه بزنند وقتی بیش از دهها هزار میلیارد تومان پول بیت المال در دست برخی مدیران گذاشته شده تا برای حل مشکل کشاورزی سیستان اقدام شود اما اینگونه رفتار شود باید دانست که عمدی در کار است این سرمایه ملی کجاست و در چه بخشی هزینه شده است.

وی با گلایه از عدم ورود نهادهای نظارتی و قضایی به طرح آبیاری 46هزار هکتاری دشت سیستان، خاطرنشان کرد: در بسیاری از نقاط هنوز لوله گذاری انجام نشده و یا لوله ها بر روی زمین است و موتور پمپ های ایستگاه پمپاژ زابل اصلا نیست بعد در جلسات با آمارسازی میگویند 97درصد کار به پایان رسیده، من از دستگاه های نظارتی میپرسم چرا کسی رسیدگی نمی کند به این موضوع، چرا نباید مردم بدانند این مدیران چه کاری کرده اند.

امام جمعه شهرستان زهک خاطرنشان کرد: به استاندار گفتم اگر میخواهید واقعاً بدانید چه خبر است یک نماینده از شما و یک نماینده از مردم را برای پیگیری میدانی موضوع بفرستید، بر اساس بررسی های میدانی ما در حال حاضر کمتر از 150هکتار توسط لوله آبرسانی می شود.

وی در پایان تصریح کرد: 150هکتار کجا و 46هزار هکتار کجاست، استاندار و مدیرانی که در بستن آب بروی کشاورزان سیستان نقش داشته اند باید از این مردم دردکشیده عذرخواهی کنند و در کنار طلب حلالیت، خسارت کشاورزان را پرداخت کنند چراکه این حق الناس بوده و اگر امروز مردم نبخشند فردای قیامت باید پاسخ این مردم را بدهند.
 
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcfy1dytw6dyya.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

روح اله
استانداری که یک صف توزیع گاز را نمی تواند مدیریت کند مدیران استانی را می تواند مدیریت کند؟؟

حفر کانال های خاکی ، احداث کانال های سیمانی و اینک لوله کشی سرمایه هایی است که ده ها سال به هدر رفته چون بدون کارشناسی و فقط بنا به سلیقه مدیران و نمایشی انجام شده است .