تاریخ انتشار :شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۴۶
در حالی هشت روز از وقوع سیلاب در سیستان وبلوچستان زمان می گذرد که امدادرسانی بی‌منت برای رفع مشکلات سیل‌زدگان با قوت و قدرت هر چه بیشتر ادامه دارد.
دلگرمی مردم از اقدام جهادی سپاه در دل مشکلات/ از خسارت به ۳۴۴ واحد آموزشی تا امدادرسانی به بیش از 74 هزارنفر
به گزارش عصرهامون، هشت روز از وقوع سیلاب در سیستان وبلوچستان زمان می گذرد که همچنان خدمات امدادرسانی از سوی هلال احمر، نیروهای سپاه و ارتش، مردم و... به سیل زدگان ادامه دارد.
 
امدادرسانی بی‌منت سپاه برای رفع مشکلات سیل‌زدگان با قوت هر چه بیشتر ادامه دارد
در این میان عزم جزم سپاه برای امدادرسانی در منطقه بلوچستان از آغازین لحظات این اتفاق منجر به دلگرمی مردم شد به نحوی که پرسنل رسمی، بسیجیان و گروه های جهادی با تمام قوا برای یاری مردم در منطقه حاضر شده و با استفاده از تمام توان خود امدادرسانی به سیل زده ها را در دستور کار خود قرار دادند. به گونه ای که با فروکش کردن آب نیز هنوز دغدغه نیرو‌های مسلح به ویژه سپاه برای کاهش آلام مردم کم نشده و امدادرسانی بی‌منت برای رفع مشکلات سیل‌زدگان با قوت و قدرت هر چه بیشتر ادامه دارد.
تخلیه آبها، کمک به دامداران برای خروج دامها از مناطق خطرناک، کمک به شهروندان گرفتار در سیلاب و همچنین تامین آب شرب، غذا و اقلام مورد نیاز مردم، عزام 65 گروه جهادی بالغ بر 3هزار و 250 نفر در منطقه و حضور تیم های تخصصی پزشکی، دامپزشکی و مهندسی در مناطق سیل زده از مهمترین خدمات سپاه پاسداران تاکنون در منطقه است.

ناگفته نماند بکارگیری یک بالگرد به همراه 75خودروی تاکتیکی سبک و سنگین، توزیع 10هزار بسته معیشتی شامل برنج، ماکارونی، روغن، رب و حبوبات، توزیع پنج هزار تخته پتو و هزار سری لوازم اولیه شامل روفرشی، پیک نیک، بخاری و ظروف نیز با هزینه 30میلیارد ریال از دیگر اقدامات انجام شده این نیروهای مردمی به سیل زدگان است.

با وجودی که هشت روز از وقوع سیلاب در استان سیستان وبلوچستان می‌گذرد هنوز دغدغه نیرو‌های مسلح به ویژه سپاه برای کاهش آلام مردم کم نشده و امدادرسانی بی‌منت برای رفع مشکلات سیل‌زدگان با قوت و قدرت هر چه بیشتر ادامه دارد.
 
امدادرسانی به بیش از74 هزارو744 آسیب دیده از سیل
رسول راشکی، مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان وبلوچستان در این خصوص به خبرنگار ما گفت: با گذشت یک هفته از وقوع بارندگی در استان و وقوع سیل تاکنون 16 هزارو 435 خانوارآسیب دیده به تعداد 74 هزار و 744  نفر در سیلاب اخیر توسط نیروهای هلال احمر استان امدادرسانی شدند.

وی به تداوم امدادرسانی به آسیب دیدگان و توزیع 14 هزارو 356 بسته غذایی بین آسیب دیدگان اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون هشت هزار و640 قوطی کنسروجات، چهار هزار و528  کیلوگرم برنج  دوهزارو 96کیلو گرم قند و شکر، سه هزار و 494 بطری آب معدنی و همچنین چای و روغن، حبوبات،  فانوس و والور توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر استان  بین آسیب دیدگان توزیع شده است.

به گفته این مقام مسئول، 655 روستا و 15 شهرستان‌ استان درگیر سیلاب و آبگرفتگی توسط  دوهزار و 822نفر روز نیروی نجاتگر هلال احمر در قالب 717  تیم عملیاتی و بکارگیری 560  خودرو امدادی و عملیاتی ارایه  خدمات شدند.

وی بیان کرد: در این مدت ۱۰۹ سورتی پرواز توسط  ۲ فروند بالگرد جمعیت هلال احمر در مناطق آسیب دیده و صعب العبور توزیع اقلام صورت گرفته و هشت هزار و 877 نفر در چادرها اسکان اضطراری یافتند.
 
خسارت سیل به ۳۴۴ واحد آموزشی در استان
حمیدرضا رخشانی، مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز درباره آخرین وضعیت مدارس مناطق سیل‌زده و اسکان سیل‌زدگان در برخی مدارس به اصحاب رسانه گفت: برخی مدارس آب‌گرفتگی داشتند که هنوز به آنها رسیدگی نشده و دانش‌آموزان آنها در چادر کلاس‌های درس را می‌گذرانند. طبق بازدیدهای میدانی به عمل آمده در حال حاضر تعداد ۳۲ واحد آموزشی غیرقابل استفاده و در۳۱۲ واحد اموزشی نیز سرویس بهداشتی، سپتیک تاسیسات لوله کشی و برق تخریب شده است.

وی درباره آسیب‌هایی که به تجهیزات مدارس وارد شده است، بیان کرد: تخریب عایق سقف ۵۶ واحد آموزشی، خسارت ۳۴۴ واحد آموزشی به شکل کلی و جزئی، تخریب ۱۳۹۰ دستگاه میز و نیمکت، تخریب ۲۳۸۰ صندلی دسته‌دار از جمله خسارت‌های وارد شده که در این راستا ۹۵ دستگاه کانکس برای کلاس‌های غیرقابل استفاده و تعدادی  لوازم التحریر برای تمام دانش‌آموزان شهرستان‌های دشتیاری، کنارک، بنت، زرآباد، فنوج، نیکشهر ارسال شده است.
 
سپاه پاسداران در ساعات اولیه به کمک سیل زدگان شتافت
حجت الاسلام والمسلمین عظیم بامری، امام جمعه شهرستان دلگان با اشاره به بارش های و سیلاب اخیر در منطقه جنوب سیستان و بلوچستان، گفت: با توجه به اینکه بارش های اخیر در این چند ساله بسیار گسترده و بی سابقه بوده، موجب خسارت به بخش های مختلف و زیرساخت شهرستان دلگان و جنوب سیستان و بلوچستان شده است.
 

وی ادامه داد: تیم های امدادی و پاسداران سپاه از همان ابتدا به کمک سیل زدگان در شهرستان دلگان و جنوب سیستان و بلوچستان شتافتند.

امام جمعه دلگان عنوان کرد: از مسئولان در بخش های مختلف انتظار است تا خسارت ها را برآورد دقیق و به مرکز استان و کشور ارسال کنند.
 
 
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcjvhevvuqevhz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

علیرضا
خدا خیر بده هر دستگاهی رو که به مردم سیل زده کمک میکنه- حالا میخواد سپاه باشه یا هلال احمر یا بقیه