تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۵۶
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ؛

تداوم اقدامات بهداشتی در مناطق سیل زده بلوچستان ضرورت دارد

فرهاد دادگر با اشاره به بخشی از خدمات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق سیل زده و صعب العبور همچنان ادامه دارد.
تداوم اقدامات بهداشتی در مناطق سیل زده بلوچستان ضرورت دارد
به گزارش عصرهامون فرهاد دادگر، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار پهره بیان کرد: با توجه به اخطاریه های جوی سازمان هواشناسی سیستان و بلوچستان مبنی بر ورود سامانه جدید بارشی شدید در سطح استان خصوصاً در جنوب استان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با تشکیل جلسات متعدد و فوری ستاد بحران در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: با تشکیل این جلسات در معاونت بهداشتی کلیه مرخصی های حوزه بهداشت در سطح شهرستان ها لغو و هر منطقه هم در حوزه خودش جلسات متعددی جهت آمادگی و مقابله با سامانه در پیش رو برگزار کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر عنوان کرد: کلیه مدیران گروه ها موظند نسبت به بررسی وضعیت واحد‌های خود در شهرستان ها و بررسی کمبود تمامی امکانات و تجهیزات بپردازند.
وی تصریح کرد: گروه سلامت خانواده به کلیه مناطق تحت پوشش جهت اسکان مادران باردار پرخطر C/S  قبلی و تاریخ EDC به نزدیک ترین بیمارستان تحت پوشش اقدام و تجهیز کلیه مراکز شهرستان های پرخطر (سرباز، چابهار، قصرقند و نیکشهر) به ست زایمانی جهت انجام زایمان ایمن قبل از وقوع سیل را در دستور کار قرار گرفت.
دادگر خاطر نشان کرد: گروه مدیریت گسترش شبکه‌های بهداشتی و درمانی  نسبت به بررسی ترالی داروها و کمبود آن ها در مراکز خدمات جامع سلامت اقدامات لازم را انجام و داروهای مورد نیاز را سریعاً پیگیری کردند.
وی گفت: گروه مدیریت بیماری ها با توجه به کاهش دما در مواقع بارندگی و شیوع آن با اولویت بیماری های گوارشی و منتقله از آب ناسالم و غیر بهداشتی لپتوسپیروز، اسهال ناشی از سالمونلا و ژیاردیا، هپاتیتA و E، بیماریهای تنفسی و پوستی گزش حشرات و حیوانات زهری، خزندگان نسبت به تکمیل واکسیناسیون و مراقبت، ویزیت و به منظور پیشگیری اقداماتی اساسی انجام داده و همچنان با توان بیشتری درحال اجرا می باشد.
این مقام مسئول ادامه داد: کارشناسان بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر سطح به سطح تیم های عملیاتی، نظارتی، آموزشی و درمانی را بسیج کرده و خانه به خانه مراقبت ها انجام می‌گیرد.
وی اضافه کرد: همچنین بیماران خاص، ببماران تحت درمان مسلول، دیابت، فشارخون و بیمارانی که به هر نحو نیاز به دارو و امکانات مستمر و خاص دارند از سامانه سیب استخراج و نسبت به پیگیری آن ها اقدام شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تصریح کرد: گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه‌ای توزیع کلر 1%، آهک، مکاتبه شهرستان ها با فرمانداری‌ها، آبفای شهری و روستایی و تأمین برداشت آب به مقدار مصرف حداقل ۴ روز و ذخیره آن در شهرستان های چابهار و سرباز به مدت ۵ روز اقدام شد.
وی خاطر نشان کرد: تیم های عملیاتی بهداشت محیط بر محل های اسکان موقت و دفن لاشه حیوانات تلف شده در مناطق تحت پوشش و مکاتبه بین بخشی بین ادارات دامپزشکی، شهرداری ها و دهیاری ها و همچنین اعزام کلیه تیم های بهداشتی به مناطق بحران زده سریعاً اقدام شدند.
دادگر در پایان با اشاره به وسعت حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و دارا بودن بیشترین مناطق کوهستانی و صعب‌العبور بودن مسیرها گفت: پرسنل بهداشتی با پای پیاده و طی کردن حداقل ۹ الی ۱۰ کیلومتر پیاده روی مراقبت های بهداشتی را به صورت شبانه روز انجام می دهند که این امر بر هیچ کس پوشیده نیست.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcbs9b89rhb89p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما