تاریخ انتشار :سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۶:۲۰
بنیاد علوی با رویکردی انقلابی وارد عرصه پیشرفت و آبادانی شهرستان زهک شده است .
زهک در مسیر پیشرفت/بنیاد علوی ناجی شهرهای محروم سیستان
به گزارش عصرهامون به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ تجهیز و آبادانی شهرهای گردشگر پذیر راه حل مناسبی در جهت جذب سرمایه و رونق یک منطقه به شمار می رود.
شهرهایی همچون زهک که به نگین منطقه سیستان به جهت وجود آثار باستانی متعدد و همچنین تفرجگاه های خانوادگی همچون چاه نیمه ها معروف است می توانند با بکارگیری از تکنولوژی نوین در زیباسازی شهر و احداث بازارچه های سنتی ظرفیت گردشگری خود را افزایش دهند.
در همین رابطه نیز بنیاد علوی با رویکردی انقلابی وارد این عرصه شده است و عزم خود را برای آبادانی شهرستان زهک بکار گرفته است .
محمدرضا صفایی مجری طرح ملی آبادانی و پیشرفت شهرستان زهک در این خصوص به خبرنگار اوشیدا گفت: بنیاد علوی در سال جاری فعالیت خود را در شهرستان زهک آغاز کرده و طرح پیشرفت و آبادانی این شهرستان به یک طرح ملی تبدیل شده است.
وی افزود: در راستای جذب گردشگران قرار است تعداد ۲۰ اقامتگاه گردشگری و همچنین سه دهکده گردشگری با همکاری اداره میراث فرهنگی در این شهرستان از شود.
صفایی تصریح کرد: این طرح ها می توانند ظرفیت جذب گردشگران خارجی را نیز فراهم کنند و مکان های مناسبی برای اقامت آنها در طول شبانه روز باشند.
مجری طرح آبادانی و پیشرفت شهرستان زهک خاطرنشان کرد: همچنین در راستای برگزاری مسابقات ورزشی از روز گذشته ساخت ۱۰ پروژه ورزشی به طور همزمان در این شهرستان آغاز شده است که می تواند سطح مسابقات این شهرستان را افزایش دهد.
صفایی با اشاره به اینکه این پروژه ها در دهه فجر امسال افتتاح و به بهره برداری می رسد ؛ افزود: با بهره برداری از این طرحها زمینه برخورداری و استفاده بیش از هفت هزار و ۵۰۰ نفر از جوانان و ورزشکاران زهکی در رشته های والیبال ؛ فوتسال ؛ کبدی ساحلی ؛ بازیهای بومی و محلی و.... فراهم می شود.
وی ادامه داد: زهک به عنوان یکی از شهرستان های منطقه سیستان که نماینده ای در تیم ملی کبدی دارد می تواند به مهد پرورش ورزشکاران از خطه سیستان تبدیل شود.
صفایی ظرفیت ورزشکاران این شهرستان را بالا دانست و افزود: با بهره برداری از این پروژه ها دغدغه ورزشکاران برای امکانات ورزشی بهبود خواهد یافت.
وی خاطرنشان کرد: همچنین بنیاد علوی برای پایداری مشاغل روستایی اقدام به ایجاد ۵۰ صندوق خرد روستایی کرده است تا از این طریق مشاغلی که با تهدید فراموشی دست و پنجه نرم می کنند به بازار کار بازگردند.
وی گفت : در فاز دوم این طرح نیز تعداد ۵۰ روستای دیگر به صندوق خرد روستایی مجهز خواند شد.
صفایی به برخی از محرومیت های شهرستان زهک اشاره کرد و افزود : در راستای کمک به خانواده های دارای دو معلول تعداد ۷۰ منزل مسکونی در نظر گرفته شده است که تا پایان سال ۱۳۹۹ آماده اسکان می شوند.
وی همچنین به اهمیت تجهیز مساجد در این شهرستان اشاره کرد و بیان داشت: بیش از چهار هزار مترمربع فرش سجاده ای توسط بنیاد علوی تامین و کار فرش کردن مساجد شهرستان توسط دو نصاب در حال اجراست.
وی گفت : قبل از این نیز تعداد ۴۰ دستگاه وسایل گرمایشی و سرمایشی در قالب پروژه تجهیز مساجد شهرستان زهک توزیع شده است.
وی با اشاره به جایگاه معنوی مساجد افزود: این طرحها در قالب توانمندسازی جوامع روستایی و با هدف تقویت و ترویج جایگاه مساجد بعنوان پایگاه اسلامی ؛اجتماعی و محور تجمعات و برنامه های اجتماعی و فرهنگی مردم صورت میگیرد.
مدیر طرح ملی پیشرفت و آبادانی شهرستان زهک خاطر نشان کرد: احداث مجتمع ۱۲۰۰ هکتاری زیتون و تجهیز بازارچه شاهگل با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال از دیگر برنامه های بنیاد علوی در شهرستان زهک است.



انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcjxyeviuqe8yz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها