تاریخ انتشار :شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۵۱
کارشناسان و تحلیل گران مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه مردم عراق خواهان خروج اشغالگران غربی از کشورشان هستند، شرایط امروز آمریکا در منطقه را به حضور در لبه پرتگاه سیاسی نظامی توصیف کردند.
آمریکا را در لبه پرتگاه سیاسی نظامی/مردم عراق خواهان خروج اشغالگران غربی هستند
پیر محمد ملازهی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با تاکید بر اینکه بی تردید مردم عراق خواهان خروج بی چون و چرای آمریکایی ها از کشورشان هستند، گفت: حضور میلیونی مردم عراق در خیابان ها و اعلام انزجار نسبت به آمریکا و سیاست های خصمانه آنان در عراق در کنار تاکید پارلمان این کشور بر خروج هر چه سرعتر نیروهای بیگانه نشان دهنده یک همبستگی همه جانبه برای اخراج آمریکایی هاست.

وی افزود: مردم عراق می دانند که حضور نظامی آمریکا نه تنها حاکمیت این کشور را نقض کرده است بلکه می تواند موجب بروز تنش های بیشتر و حتی برخورد نظامی گسترده ای در منطقه شود که عراق قربانی این سیاست آمریکا باشد.

این کارشناس و تحلیل گر مسائل سیاسی با اشاره به اینکه آمریکا قصد خروج از عراق را ندارد، بیان کرد: با توجه به اینکه وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد در حال نصب موشک های پاترویت برای حفظ امنیت پایگاه های آمریکایی در عراق است می توان گفت آنان هیچ گاه قصد خروج از این کشور را نداشته و حتی به فکر ماندن طولانی مدت و حتی همیشگی در عراق هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر بحث اصلی بر سر این موضوع است که وقتی آمریکایی ها حاضر به تن دادن به مصوبه مجلس ملی عراق نشده و از این کشور خارج نشوند چه اتفاقاتی خواهد افتاد، به نظر می رسد موضع آن گروه هایی که مخالف حضور نظامی آمریکا هستند و در ساختار قدرت جایگاه برتری پیدا کرده و درنتیجه فشار بر روی آمریکایی ها برای اجرایی کردن مصوبه مجلس عراق بیشتر خواهد شد.

ملازهی با تاکید بر اینکه در صورت خارج نشدن آمریکا از عراق احتمال افزایش تنش زیاد است، اذعان کرد: اگر در نهایت آمریکایی ها به خواسته مردم عراق و مجلس این کشور اعتنا نکنند از دید مردم عراق به عنوان نیرویی اشغالگر دیده شده و حتی ممکن است گروه هایی به سوی برخورد نظامی با این نیروها بروند که در این صورت شرایط در کل عراق و منطقه متشنج خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: درست است که ایران از خروج نیروهای عراقی از کشورهای همسایه خود سود برده و خوشحال شود اما در حال حاضر مسئله خروج نیروهای آمریکایی از خاک عراق یک خواسته ملی است و تحت تاثیر ایران نیست، با وجود اینکه اکثریت مردم این کشور را شیعیان تشکیل داده و همین موضوع موجب اشتراکات بسیاری با ایران شده اما عراقی ها بسیار ملی گرا بوده و مناسبات ملی آنان از دینی و مذهبیشان بیشتر است.

این کارشناس و تحلیل گر مسائل سیاسی تصریح کرد: بی تردید در آینده نه چندان دور شاهد افزایش خواسته عمومی در دیگر کشورهای منطقه و جهان برای خروج نظامیان آمریکایی از کشورهایشان خواهیم بود که این مهم آمریکا را در لبه پرتگاه سیاسی نظامی قرار خواهد داد
 
 تاریخ مصرف اشغالگری آمریکا پایان یافته است
ضیاء خزایی نیز در گفت و گو با خبرنگار ما، با تاکید بر اینکه تاریخ مصرف اشغالگری آمریکا به پایان رسیده است، گفت: پس از شهادت سردار سلیمانی و همراهان ایشان یک موج روشنگری در جهان به پا شده و بسیاری از ملت های آزادی خواه جوان با آن همراه شدند که همین موضوع به زودی حضور نظامی آمریکا را در کشورهای مختلف را تحت تاثیر خواهد گذاشت.

وی افزود: مردم عراق در ادامه روند قانونی که در مجلس این کشور تصویب شد به خیابان آمده و خواهان خروج نظامیان غربی از کشورشان شدند که این خود می تواند آغاز دومینوی خرج نظامیان آمریکایی از منطقه و جهان باشد.

این کارشناس مسائل سیاسی و منطقه ای با بیان این مطلب که حضور آمریکا در عراق دیگر شدنی نیست، اذغان کرد: بی تردید اگر آمریکایی ها نپذیرند که از عراق خارج شوند باید منتظر برخورد سخت گروه های عراقی و حتی حمله نظامی به پایگاه های خود در این کشور و دیگر کشورهای منطقه باشند چرا که مردم عراق ثابت کرده اند پای خواسته های خود پافشاری کرده و در زمان های بحرانی سخت مبارزه می کنند.

وی ادامه داد: با وجود اینکه خروج نظامیان آمریکایی از عراق و دیگر کشورهای منطقه به نفع ایران است اما نباید تظاهرات مردمی و قانون مجلس این کشور را تحت تاثیر ایران دانست بلکه مردم منطقه دیگر کاملا به اقدامات خصمانه آمریکا آگاه شده و دیگر نمی خواهند کشورشان در اشغال بیگانگان باشد.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdxz0fzyt0xf6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها