تاریخ انتشار :يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۴۵
فرهاد دادگر از آغاز طرح ريشه كني فلج اطفال با قطره خوراكي در ایرانشهر خبر داد.
پاکستان و افغانستان؛ متهمان افزایش چشم گیر ویروس فلج اطفال در بلوچستان
به گزارش عصرهامون؛ فرهاد دادگر،معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار پهره گفت: فلج اطفال یک بیماری حاد ویروسی و از خطرناک ترین بیماری های حال حاضر در دنیا می باشد که دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را در بر می گیرد.

وی افزود: با توجه به هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با دو کشور افغانستان و پاکستان که بیماری فلج اطفال در آن ها شایع می باشد طرح واکسیناسیون در دو نوبت آغاز که نوبت اول آن از ۵ بهمن به مدت ۴ روز ادامه دارد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ادامه داد: بیش از ۲۰۰هزار کودک زیر ۵ سال در حوزه این دانشگاه واکسینه خواهند شد.

وی عنوان کرد: در نوبت اول طرح ریشه کنی فلج اطفال تعداد ۱۳۱۳ تیم بهداشتی با مراجعه به درب منازل برای ۳۰۰ هزار خانوار، عملیات واکسیناسیون را انجام می دهند.

دادگر با اشاره به آمادگی کلیه تیم ها از اجرای این طرح تصریح کرد: با همسایگی دو کشور پاکستان و افغانستان، ۱۶۳ مورد فلج اطفال در مناطقی از این کشورها مشاهده شده و با توجه به تردد غیر قانونی از مرزهای استان، این حساسیت در سطح کشور علی الخصوص سیستان و بلوچستان در راستای اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال ایجاد کرده است.

وی خاطر نشان کرد: خانوارهایی که کودکان آن ها موفق به دریافت واکسن نشده اند با مراجعه به نزدیک ترین پایگاه ها و مراکز خدمات جامع سلامت کودکان خود را علیه بیماری فلج اطفال واکسینه کنند.

این مقام مسئول در پایان گفت: طرح ملی واکسیناسیون فلج اطفال در دو نوبت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اجرا می شود که نوبت اول آن از ۵ لغایت ۸ بهمن به مدت ۴ روز و نوبت دوم آن از ۵ لغایت ۸ اسفند می باشد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcauwn6049nu61.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها