تاریخ انتشار :دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۴۷
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: کالاهای اساسی شامل شکر، برنج، روغن خوراکی و سایر اقلام برای سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان تامین شده و بزودی به طور رایگان توزیع می‌شود.
کالای اساسی رایگان در مناطق سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان توزیع می‌شود
به گزارش عصرهامون، مدرس خیابانی در بازدید از مناطق سیلزده دشتیاری، پلان و منطقه عورکی چابهار در جمع مردم ,   و مسئولین شهرستانی و محلی اظهار داشت: یکی از اهداف این سفر شناسایی و احصاء مشکلات اهالی مناطق سیلزده، ارائه راهکارهای اجرایی برای تقویت معیشت و ایجاد مشاغل جایگزین برای اهالی این مناطق است.

وی افزود: با توجه به درخواست مردم بویژه دانش‌آموزان برای رفع مشکل تردد از رودخانه کاجو هزینه ساخت سه دستگاه پل عابر پیاده فلزی برای تسهیل تردد دانش آموزان بخش پلان را تقبل می‌کنیم تا موجب شادی و رضایتمندی دانش‌آموزان شود.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: در راستای تحقق مسوولیت اجتماعی نهادهای دولتی تامین هزار و ۵۰۰ تن کالای اساسی و توزیع رایگان و تامین نهاده دامی برای دامداران مناطق سیلزده به میزان ۱۰۰۰ تن در دستور کار قرار دارد که سهمیه ها تخصیص داده شده تا از طریق ستاد بحران استان در مناطق سیل زده توزیع گردد.

وی ادامه داد: توزیع ۲۰ هزار دفترچه دانش‌آموزی برای کمک به دانش‌آموزان مناطق سیلزده در حال پیگیری است که برنامه توزیع آن از طریق آموزش و پرورش انجام خواهد شد.

مدرس خیابانی افزود: دستورات لازم برای صدور کارت مبادلات مرزی (پیله وری) برای متقاضیان و تجار محلی ساکن در مناطق سیلزده  بویژه ساکنین بخش پلان و دشتیاری برای واردات دام سبک مولد از طریق مرز ریمدان انجام شده است.
وی پیگیری‌های لازم برای ساخت ناحیه صنعتی در بخش پلان با توجه به ظرفیت‌های کشاورزی منطقه دشتیاری و ظرفیت مرز ریمدان و ضرورت همپوشانی و استفاده بهینه از این ۲ ظرفیت اقتصادی در راستای ایجاد اشتغال پایدار در مناطق سیلزده خبر داد و خاطرنشان کرد: حضور در مناطق سیلزده و خدمت به مردم اجر و ثواب ویژه‌ای دارد.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار اظهار داشت: از اینکه مسوولان با حضور در مناطق سیلزده مشکلات حوزه خودشان را پیگیری و مرتفع می‌کنند قابل تقدیر است.

رحمدل بامری افزود: در زمان جاری شدن سیلاب و رها شدن آب در کانال‌های آب کشاورزی دانش‌آموزان با سختی‌های فراوان و با استفاده از طناب به صورت غیراستاندارد و احتمال خطرات جانی از رودخانه عبور و خود را به مدرسه و یا روستای دیگر می‌رسانند که امیدواریم پل‌های فلزی با هزینه اندک ساخته و تردد دانش‌آموزان و مردم روستاها تسهیل شود.

وی بر ساخت جاده‌های استاندارد در مناطق روستایی چابهار تاکید کرد و گفت: چنانچه حدود ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی خاکی و شنی آسفالت و در کنار آن ابنیه و پل با استانداردهای راه‌سازی ساخته شود بسیاری از مشکلات تردد مرتفع می‌شود. 
فرماندار چابهار ادامه داد: بارندگی‌های ۲ هفته گذشته به زیرساخت‌های راه و کشاورزی آسیب جدی وارده کرده و خسارت فراوانی بر جا گذاشته است.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcg7z9quak9xq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما