تاریخ انتشار :يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۳۵
نشست خبری هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با اصحاب رسانه ظهر امروز برگزار شد.
فعالیت ۲۶ دستگاه دیالیز در شمال استان/مشکلات دستگاه سی تی اسکن بر سر تحریم هاست/چهار دانشکده جدید به مجموعه علوم پزشکی زابل اضافه می شود
به گزارش عصرهامون به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در این نشست خبری گفت: خوشبختانه تاکنون هیچ گونه علائمی از ویروس کرونا در ایران مشاهده نشده است.
وی افزود : با توجه به اینکه منطقه سیستان با کشور افغانستان هم مرز است جهت پیشگیری به موقع برای ورود این ویروس آمادگی های لازم انجام شده است اما خوشبختانه طبق اعلام مقامات کشور افغانستان علائم ویروس کرونا در این کشور نیز مشاهده نشده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان داشت: علائم این ویروس همانند سرماخوردگی است اما عوارض آن خطرناکتر از آن است لذا شهروندان با رعایت نکات بهداشتی خود را در برابر بیماری های واگیردار ایمن کنند.
وی گفت: در ماه های گذشته که ویروس آنفلوانزا در بین مردم شایع شده بود یک نفر در منطقه سیستان به کام مرگ کشیده شده است.
میرزایی به طرح ایمن سازی فلج اطفال در سیستان اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۰۵ درصد کودکان زیر پنج سال ایرانی و غیر ایرانی تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند.
وی بیان داشت:برخی از نانوایی های سطح شهرستان زابل نکات بهداشتی را رعایت نمی کنند که این امر باعث گلایه برخی از شهروندان نیز شده است علوم پزشکی با شناسایی این مکان ها طبق قانون اقدام به پلمپ ۴۸ تا ۷۲ ساعته آن ها می کند که متاسفانه با دخالت برخی از افراد مجددا این نانوایی ها شروع به کار می کنند.
وی با بیان اینکه بعد از تحریم های ظالمانه آمریکا تعداد ۱۷ پروژه دانشگاه علوم پزشکی متوقف شده است گفت: در تلاش هستیم تا با جذب بودجه مورد نظر پروژه های متوقف شده را مجدداً آغاز کنیم، مشکلات اقتصادی مانع توسعه نیست ، دانشگاه علوم پزشکی زابل در چشم انداز ۱۰ ساله خود در نظر دارد تا دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی در شهرستان زهک را به مجموعه خود اضافه کند.
وی با بیان اینکه مجوز دانشکده داندانپزشکی هم در حال پیگیری و رایزنی است اظهار کرد: همچنین دانشکده بهداشت در شهرستان هامون هم به صورت مستقل مد نظر است که در راستای تکمیل این طرح‌ها بازدید های از وزارت بهداشت صورت گرفته است تا این دانشکده ها به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زابل افزوده شود.
وی ادامه داد: هم اکنون حدود دو هزار و ۳۰۰ دانشجو در ۲۱ رشته در مقاطع کاردانی تا دستیار تخصصی مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل اظهار داشت: از نظر تامین دارو در منطقه سیستان هیچگونه مشکلی وجود ندارد تا جایی که شهرهای سایر استان های همجوار نیز از زابل داروی مورد نیاز خود را تامین می کنند.
وی به مشکلات دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امیرالمومنین امام علی علیه السلام اشاره کرد و گفت: با توجه به کارکرد بیش از اندازه این دستگاه در طول روز و عبور از استاندار های تعریف شده دستگاه سی تی اسکن این دستگاه با مشکل مواجه شد است، همچنین از طرفی وجود تحریم های ظالمانه آمریکا و عدم ورود قطعات، بیمارستان را چالش های جدیدی رو به رو کرده است.
میرزایی با بیان اینکه به دنبال تعمیر زودهنگام دستگاه هستیم ادامه داد: در جهت رفاه حال بیماران در نظر داریم تا یک دستگاه سی تی اسکن جدید برای بیمارستان خریداری شود.
وی گفت: بیمارستان خیریه الزهرا(س) زابل نیز مجهز به دستگاه سی تی اسکن می باشد و پس از نصب آن در محل تعیین شده بیماران می توانند از این دستگاه استفاده کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطر نشان کرد: هم اکنون تعداد ۲۶ دستگاه دیالیز نیز در بیمارستان های منطقه سیستان مشغول به فعالیت هستند که تعداد محدودی از آنها جهت سرویس کاری هر چند وقت یکبار غیر فعال می شوند.
وی با بیان اینکه تعداد چهار دستگاه جدید دیالیز خریداری و در روزهای آینده به مجموعه دانشگاه اضافه خواهد شد گفت: همچنین سه دستگاه جدید دیالیز در روزهای گذشته توسط خیرین به دانشگاه علوم پزشکی زابل اهدا شده است.
وی تصریح کرد: در منطقه سیستان پزشکان متخصص بسیار ماهری حضور دارند اما با توجه به عدم اعتماد شهروندان به این پزشکان باعث شده است تا بیماران به سایر شهرها همچون مشهد جهت معالجه مراجعه کنند.
وی گفت: اعتماد به پزشکان متخصص در زابل باعث رونق ، و پیشرفت منطقه خواهد شد.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcdnz0fsyt0xf6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما