تاریخ انتشار :چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۰۰
علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه اهل بیت(ع) مظهر وحدت میان مسلمانان هستند، محبت و احترام به حضرت زهرا(س) و فرزندان ایشان را جرئی از ایمان دانستند.
اهل بیت مظهر وحدت میان مسلمانان/محبت به حضرت زهرا(س) جزئی از ایمان است
به گزارش عصرهامون، حضرت فاطمه(س) و اهل بیت(ع) در میان تمامی مذاهب اسلامی از جایگاه والایی برخوردار بوده و شیعه و سنی محبت به ایشان را گوشه ای از ایمان خود می دانند.

در همین رابطه مولوی الله داد رئیسی در گفت و گو با خبرنگار ما، با اشاره به جایگاه والای حضرت زهرا(سلام الله علیها) و دیگر اهل بیت(علیه السلام) در بین اهل سنت، گفت: روایات و احادیث بسیاری در باره جایگاه والای حضرت فاطمه (س) موجود است، نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم) بارها از حضرت زهرا(س) به عنوان پاره تن خود یاد کرده و همین کافی است تا هر مسلمانی این بانوی بزرگ اسلام را محترم و عزیز بدارد.

امام جمعه اهل سنت راسک افزود: حضرت فاطمه(س) سرور و سالار زنان دو عالم بوده و محبت و احترام برای ایشان در نزد اهل سنت جزئی از ایمان است به گونه ای که در هر نماز بر اهل بیت نبی مکرم اسلام (ص) درود می‌فرستند.

این مدرس حوزه علمیه اهل سنت بیان کرد: حضرت زهرا در نزد پیامبر از جایگاه والایی برخوردار بود به گونه ای که حضرت محمد مصطفی(ص) هر بار قصد مسجد می کردند دست به سوی خانه ایشان بلند کرده  و آیاتی از قرآن را تلاوت کرده و برای حضرت زهرا(س) دعا می‌کردند و سپس به مسجد مشرف می‌شدند.

وی ادامه داد: پیامبر(ص) در وصف ایشان می فرمودند: انما فاطمه بضعه منی یؤذینی ما آذاها، هر کس فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را اذیت کند مرا اذیت کرده است، عشق و علاقه نبی مکرم اسلام نسبت به حضرت زهرا(س) تاجایی بود که  وقتی میخواستند از رحلت خود خبر دهند فاطمه(س) را صدا کردند و فرمودند وقت رحلتم نزدیک است و تو اولین نفر از خاندان من هستی که به من می پیوندی.
 
 رئیسی با تاکید بر اینکه حضرت زهرا(س) بهترین الگو برای زنان و دختران مسلمان است، اذعان کرد: حضرت زهرا(سلام الله علیها) نمونه کامل یه زن با ایمان، با حیا، سخت کوش و صبور بود ایشان در عبادت خداوند، خانه داری، رسیدگی به همسر و فرزندان نیز اسوه و الگوی تمام عیار برای همگان بودند.

این عالم اهل سنت تصریح کرد: این بانوی مکرم اسلام نه تنها برای زنان و دختران مسلمان که برای همگان الگویی مناسب است که هر گوشه ای از زندگی پربرکتشان درسی برای ماست.

حضرت زهرا(س) الگوی کامل حجاب و عفاف در جامعه
مولوی عنایت الله رسولی زاده نیز با اشاره به جایگاه حضرت فاطمه(س) در بین اهل سنت، بیان کرد: شیعه و اهل سنت بر محبت این بانوی بزرگ اسلام تاکید داشته و ایشان در نزد اهل سنت نیز به عنوان سیده نساء العالمین مشهور هستند.

امام جمعه اهل سنت نسکند افزود: به طور کلی محبت و احترام به اهل بیت نبی مکرم اسلام(ص) جزو ایمان اهل سنت و تمام مسلمانان جهان است و همه باید بر سیره اهل بیت و صحابه اقتدا کنیم و با توجه به زندگی و سخنان آنان گره از مشکلات خود گشوده و همچون آنان زندگی کنیم.

این مدرس حوزه علمیه اهل سنت ادامه داد: بی هیچ شکی سروری فاطمه زهرا(س)، از جانب دین اسلام امری واضح و روشن است که هیچ کس نمی تواند آن را منکر شده و بر کسی پوشیده نیست، چرا که به گفته پیامبر اسلام، وی پاره تن حضرت محمد(ص) است و آن که زهرا(س) را آزار دهد، پیامبر را می آزارد و آن چه که زهرا را نارحت کند، پیامبر را ناراحت کرده و این گفته فصل الخطابی است برای همه مسلمانان تا بیش از پیش بر محبت ایشان تاکید شود.

وی با تاکید بر اینکه حضرت زهرا(س) بهترین الگو برای زنان و دختران مسلمان است، اذعان کرد: الگوی برتر و بالاتر از حضرت فاطمه (س) در جهان وجود ندارد، زنان و دختران ما باید با الگوبرداری از حضرت فاطمه (س) در زندگی در جهت شناخت بیشتر ابعاد وجودی آن حضرت حرکت کنند و نگذارند غربی ها با استفاده از فضای مجازی و مطالب ضد ارزشی آنان را از دینداری دور کنند.

این عالم اهل سنت سیستان و بلوچستان با اشاره به این مطلب که حضرت فاطمه (س) برای زنان مسلمان چه شیعه و سنی بهترین الگو از نظر اخلاق و رفتار است، خاطرنشان کرد: مبارزه با ظلم، نداشتن ترس در بیان حقایق، حیا، دینداری، برخورد با همسر و فرزندان، توکل و توسل حضرت زهرا (س) در ارتباط با خدا از دیگر ویژگی های ایشان است که باید هر زن و دختر مسلمانی با آنها آشنا شده و از آن الگوبرداری کند.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) مطابق با ایه تطهیر از حسد، تمنای زبان ،غیبت ، بد گویی و کوچک شمردن مردم و برخی خصوصیاتی غیر اخلاقی به دور بودند، تصریح کرد: آن بزرگوار از تکبر، غرور ، صفات رذیل و بدگویی مبرا بوده و همچون گوهری ناب در میان دریای بیکران دینداری و حیا میدرخشد.


انتهای پیام/
 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdchkvnzz23niid.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما