تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۳۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت:بسیاری از نانوایی ها بهداشت نامناسبی دارند به نحوی که در برخی از آنها موش، مواد غذایی فاسد و... کشف می شود.
پشت پرده نانوایی های غیر بهداشتی در زابل
به گزارش عصرهامون به نقل از  پایگاه خبری اوشیدا؛ رعایت بهداشت در مراکز تولیدی مواد غذایی از جمله مهمترین عوامل در جلب رضایت شهروندان و همچنین سلامتی انسان ها است.

شمال سیستان و بلوچستان اگر چه از وجود کارخانه‌های تولیدی محروم است اما کارگاه های کوچک تولید کلوچه و نانوایی های آزادپز متعددی در آن مشغول به فعالیت هستند که رعایت بهداشت از مهمترین دغدغه شهروندان در این منطقه به شمار می رود.

به گفته برخی از شهروندان بسیاری از نانوایی های سطح شهرستان زابل فاقد پاکیزگی و سلامت کامل هستند.

 محمد حسین سرحدی، یکی از شهروندان در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه برخی از نانوایی های آزادپز از کارگران معتاد استفاده می کنند تا با پرداخت دستمزد پایین بتوانند کارگر بیشتری جذب کنند؛ در این میان بارها مشاهده شده که شاطر نانوایی سیگار به دست، نان را به مردم می دهد‌ و این موضوع باعث نارضایتی شهروندان شده است.

وی گفت: مالکان برخی از خبازی ها مانع رعایت بهداشت می شوند و از آنجایی که این مهم امری ضروری در یک مرکز تولید مواد غذایی به شمار می رود مسئولان باید نظارت های خود را تشدید کنند.

مردم از پشت پرده نانوایی های اطلاع ندارند
هادی میرزایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفت وگو با خبرنگار اوشیدا گفت: متاسفانه مردم از پشت پرده برخی از نانوایی های سطح شهرستان اصلا اطلاع ندارند.

وی افزود: بسیاری از این نانوایی ها بهداشت نامناسبی دارند که حتی از ظاهر افراد فعال در آن نیز می توان حدس زد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد: ماموران بهداشت که همواره در تلاش هستند تا متخلفان را شناسایی کنند در برخی از این نانوایی ها موش، مواد غذایی فاسد و سایر موارد غیر بهداشتی را کشف می کنند.

وی بیان کرد: این عوامل نه تنها برای سلامتی شهروندان خطرساز است بلکه مالکان این نانوایی ها دچار تخلف می شوند و نباید اجازه فعالیت به آنها داده شود.

وی تصریح کرد: علوم پزشکی طبق قانون و مقررات می تواند مراکز متخلف را ۴۸ تا ۷۲ ساعت پلمپ کند بیش از این خارج از توان دانشگاه علوم پزشکی است.

میرزایی گفت: حتی بسیاری از صاحبان این نانوایی ها با زد و بندهایی که دارند تا قبل از اتمام ۴۸ ساعت اقدام به بازگشایی نانوایی کرده و به فروش مجدد مشغول می شوند.

میرزایی خاطرنشان کرد: از شهروندان تقاضا می شود تا از نانوایی های مطمئن و بهداشتی نان مورد نیاز خود را تامین کنند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcen78zfjh8wwi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما