تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۳۰
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان از پیش بینی هزار و 689 شعبه اخذ رأی ثابت و سیار در سطح این استان خبر داد.
پیش بینی 1689 شعبه اخذ رأی ثابت و سیار در سیستان و بلوچستان
به گزارش عصرهامون، رئیس ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان با حضور در ویژه برنامه ویدئویی یازده به توان مردم عصرهامون، در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته و تدابیر اندیشیده شده برای برگزاری هر چه با شکوه تر انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هزار و 689 شعبه اخذ رای ثابت و سیار در سطح استان پیش بینی شده و حدود ۴۷ هزار نفر نیز در فرآیند برگزاری این حماسه مردمی مشارکت خواهند داشت.

علی زینی وند گفت: با توجه به تجدیدنظر شورای محترم نگهبان، فضای رقابتی در همه حوزه های انتخابیه و شهرهای مختلف استان برقرار شده و امیدواریم مردم این شور و حرارت را بیشتر کنند.

وی ادامه داد: علما و روحانیون، نخبگان، فرهیختگان و افراد صاحب تریبونی که می توانند به این شور انتخاباتی بیفزایند درخواست می کنیم تا در شناسایی کاندیدای شایسته با شاخصه هایی در تراز مجلس شورای اسلامی به مردم کمک کنند.  

معاون سیاسی اجتماعی استاندار اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های خاص قومی و مذهبی استان، از کاندیداها و طرفدارانشان، رسانه ها و همه کسانی که به نوعی در این زمینه تاثیر و فعالیت دارند درخواست می کنیم، در چهارچوب منافع ملی به رقابت انتخاباتی بپردازند؛ به مسائلی که قانون تعیین کرده حتما توجه داشته باشند و از دامن زدن به تنش ها و مسائل قومی، قبیله ای، مذهبی و طایفه ای جدا خودداری کنند.

زینی وند با بیان اینکه فرآیند تبلیغات از صبح پنج شنبه، 24 بهمن آغاز شده و تا صبح پنج شنبه، 1 اسفند ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: همه تخلفات و تعرضاتی که احیاناً از چهارچوب قانون صورت بگیرد به دقت رصد می شود. حتی اگر فردی موفق به کسب رأی اعتماد مردم و راهیابی به مجلس شورای اسلامی شود چنانچه تخلفی انجام داده باشد در اعتبارنامه وی لحاظ خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه کلیه زیرساخت های انتخابات در بستر اینترانت ملی و شبکه داخلی کشور بوده و هیچ وابستگی به زیرساخت ها و شبکه های خارجی ندارد، گفت: امسال بخش عمده ای از فرآیندهای انتخابات به صورت تمام الکترونیک انجام می شود. مهم ترین بخش این فرآیند احراز هویت رأی دهندگان است که در تمام هزار و 689 شعبه، توسط دستگاه های تمام مکانیزه انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با وجود این دستگاه های مکانیزه و برخط، عملا امکان اعمال هیچ خطا و تخلفی وجود ندارد؛ تجمیع آرا به صورت کاملا مشخص است و نتایج و آمار به طور کاملا شفاف و مجزا قابل رویت خواهد بود.

رئیس ستاد انتخابات استان اظهار کرد: همه شهروندان برای رأی دادن باید کارت ملی و شناسنامه خود را همراه داشته باشند؛ در صورتی که فردی به هر دلیل امکان ارائه کارت ملی را نداشته باشد، داشتن کد ملی جهت احراز هویت وی الزامی است.

وی افزود: توصیه ما به مردم این است که در زمان مناسب و در طول روز، برای انداختن رای خود به صندوق مراجعه کنند و حضور پای صندوق آرا را به ساعات پایانی موکول نکنند؛ چرا که دستگاه های مکانیزه احراز هویت راس ساعت 24 دوم اسفند ماه، غیرفعال می شوند و دیگر امکان ثبت اطلاعات و ارائه برگ رأی وجود نخواهد داشت.

این مقام مسئول تصریح کرد: استان ما دارای پراکنش بالای جمعیتی و وسعت زیاد جغرافیایی است و شاید تنها استانی باشیم که جمعیت روستانشین در آن از جمعیت شهرنشینان بیشتر است؛ برهمین اساس تنها استانی هم هستیم که تعداد شعب سیار در آن بیشتر از شعب ثابت است.

وی در پایان با تاکید بر اینکه برنامه ریزی و خط سیر مناسبی برای شعب سیار صورت گرفته، از افزایش 10 درصدی تعداد شعب نسبت به انتخابات دور قبل مجلس خبر داد و گفت: از همه مردم برای حضور پرشور در عرصه مهم انتخابات دعوت به عمل می آوریم و به آنان این قول را می دهیم که برای دادن رأی در شعاع قابل قبولی به صندوق های اخذ آرا دسترسی خواهند داشت.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchzznzm23nivd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما