تاریخ انتشار :دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۲۱
اولین کارخانه سنگبری در شمال استان سیستان و بلوچستان 15 روز بعد از افتتاح دچار ورشکستگی شد و در آستانه واگذاری قرار دارد.
تعطیلی کارخانه سنگبری در سیستان!/بدقولی بانک ها عامل ضرر شد
به گزارش عصرهامون به نقل از  پایگاه خبری اوشیدا ؛ همواره یکی از مهمترین دلایل مهاجرت در شمال سیستان و بلوچستان عدم اشتغال برای جوانان عنوان می شود که کارشناسان آن را نبود کارخانجات و کارگاه های تولیدی می دانند.

پس از سال ها عدم موفقیت مسئولین در جذب سرمایه گذار در سال جاری یکی از بومیان حوزه منطقه سیستان که خود را مدیون سرزمین مادری می دانست با وارد کردن سرمایه در بخش خصوصی اولین کارخانه سنگبری در شمال سیستان و بلوچستان را راه اندازی کرد که به طور مستقیم و غیر مستقیم تعداد ۸۵ نفر در آن مشغول به کار هستند.

علی هرمزی، مدیر کارخانه سنگبری سنگ زرین زاریس سیستان در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا گفت: برای ایجاد اشتغال در سیستان اقدام به احداث کارخانه در شهرک صنعتی ادیمی در شهرستان نیمروز کردیم که در از سال ۹۴ تا ۹۶ به دنبال مطالعات یک طرح خوب در سیستان بودیم.

وی ادامه داد: سنگ های استفاده شده در این کارخانه از بندان واقع در ۹۰ کیلومتری زابل استخراج می شود و بعد از برش و طرح اولیه به بازار سیستان تزریق می شود در صورتی که همین سنگ باید به استان اصفهان رفته و بعد از برش و تزئین به قیمت بسیار بالاتر به دست مشتری برسد.







هرمزی بیان داشت: بعد از دو سال وارد فاز اجرایی شدیم و در اوایل سال ۹۷ قرار بود تا کمک تسهیلاتی به این کارخانه اهدا شود، اما با توجه به پیشرفت کارخانه این تسهیلات را در قسط بندی های متفاوت واریز کردند که در نهایت بعد از دریافت اولین قسط بازار به واسطه تحریم های ظالمانه آمریکا با گرانی رو به رو شد.

وی ادامه داد: بدین ترتیب کارخانه ای که می توانست با واریز یکجا تسهیلات به ۱۰۰ درصد پیشرفت برسد اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت با ورشکستگی رو به رو شده است.

هرمزی تصریح کرد: بعد از این جریان مجبور شدیم تا مردم را سهامدار این کارخانه کنیم تا بتوانیم بخشی از مشکلات کارخانه را حل کنیم ، تا حدودی توانستیم کارخانه را در ۲۱ بهمن ماه سال جاری به بهره برداری برسانیم اما امروز به دلیل عدم وجود حمایت از سوی سیستم بانکی کارخانه را باید به فروش برسانیم.

مدیر کارخانه سنگبری سنگ زرین زاریس سیستان خاطرنشان کرد: این کارخانه با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۸۵ نفر در سیستان احداث شده بود که متاسفانه با ورشکستگی رو به رو شده است.

وی خاطرنشان کرد: اگر دولت به زودی نتواند حمایت های مالی خود را از طریق اعطای وام به این کارخانه اهدا کند به زودی شاهد بیکاری و عدم اعتماد سرمایه گذاران دیگر در منطقه سیستان خواهیم بود.

هرمزی تصریح کرد: به دلیل بد قولی سیستم بانکی یک و نیم میلیارد تومان چک هایی که کارخانه به مردم داده است برگشت خورده ، به طور کل هر روز در حال ضرر هستیم و نمی توانیم بدون حمایت های دولتی ادامه بدهیم.





انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcg3q9q3ak9xw4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما