تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۱۷
این روزها که خطر ابتلا به کرونا همه مردم را تهدید می کند بی ملاحضگی برخی از شهروندان باعث ایجاد محیطی غیر بهداشتی در زابل شده است.
سطل های زباله ترسناک تر از ویروس کرونا/شهروندان بی ملاحضه عامل محیط های غیر بهداشتی
به گزارش عصرهامون به نقل از اوشیدا؛ این روزها رعایت بهداشت به مهمترین دغدغه جامعه ایرانی تبدیل شده است، از افزایش خرید ژل های ضد عفونی کننده تا مصرف بالای مایع دستشویی همه و همه برای دوری از ویروس کرونا توسط مردم انجام می شود.

شهروندان همچنین به رعایت بهداشت شهری نیز اهمیت بسیاری می دهند تا به طوری مراقب محیط اطراف خود برای جلوگیری از آلوده شدن باشند.

شهروندان سیستانی نیز مانند همه شهرهای ایران اصول بهداشتی را مرتباً اجرا می کنند تا به یکی از شهرهای ایران با آمار کم ابتلا به ویروس کرونا لقب گیرد.

اما دغدغه شهروندان سیستانی این روز ها از سایر افراد بی توجه و برخی از نهاد هاست که با توجه به شیوع بیماری کرونا هنوز برای بهداشت شهری چاره اندیشی نکرده اند.

وضعیت بهداشتی سطل های زباله به گونه ای است که نمی توان مهر تایید را بر روی آنها زد، گرچه شهرداری بارها به نظافت و شست و شوی این سطل ها پرداخته است اما باز هم بی ملاحضگی برخی از شهروندان باعث ایجاد محیطی غیر بهداشتی در زابل می شود.

شرایط بهداشتی سیستان فاجعه است

یکی از شهروندان در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: زباله های شهری باید روزانه توسط شهرداری از سطل های زباله تخلیه شود.

وی افزود: وجود این زباله های در اطراف منازل مسکونی باعث بوجود آمدن انواع بیماری ها ی واگیر دار و تجمع سگ های ولگرد خواهد شد.

این شهروند سیستانی بیان داشت: با شیوع ویروس کرونا نیز این دغدغه وجود دارد که افراد از طریق این محیط غیر بهداشتی مبتلا به ویروس شوند.

رعایت بهداشت از اصول اولیه پیشگیری است

دکتر صالحه گنجعلی استاد دانشگاه زابل هم در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: طبق فتوای همه مراجع دینی انجام هر نوع عملی که باعث سو شرایط بهداشت جامعه و افزایش احتمال ابتلا به بیماری خصوصا کرونا شود گناه محسوب شده و چون موجب خسارت به جامعه و شهروندان می شود دیه به آن تعلق می گیرد و حق الناس برای عامل عمل خواهد داشت لذا قرار دادن زباله در غیر سطل های زباله و یا آب دهان بر زمین ریختن و یا نگهداری از حیوانات خانگی و اهلی در غیر محل های اختصاصی و در داخل حریم شهری جزو تمام این موارد فتوای صادره قرار خواهد گرفت.

وی افزود: از مدیران و مسئولین شهر زابل خواهان برخورد با نا امن کنندگان شرایط بهداشتی در جامعه می باشیم، از جریمه پرتاب کننده آب دهان و زباله در خیابان گرفته تا جریمه افراد بی مسئولیت که زباله خود را در غیر سطل های زباله (در گوشه ای از کوچه و خیابان) قرار می دهند.

گندزدایی زابل با جدیت در حال انجام است

موسی خمری در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: بر حسب مصوبه کمیسیون بهداشت شورای اسلامی شهر در حال شست و شوی و گندزدایی خیابان ها، میادین و جوی های آب در شهرستان زابل هستیم.

وی افزود: همچنین ۱۰ دستگاه سمپاش جهت ضد عفونی کردن فضای اداره شهرداری مرکزی، نواحی دوگانه، پارکها و دیگر قسمت هایی که شهروندان تردد می کنند، توسط شهرداری زابل خریداری شده است.

خمری بیان داشت: مسیرهای پرتردد شهروندان در بازار مرکزی ،چهارراه دکترا و دیگر معابر هم توسط پرسنل شهرداری زابل ضدعفونی خواهد گردید.

وی بیان داشت: سطل های زباله نیز توسط شهرداری ضد عفونی شده است اما برخی از شهروندان در این میان حقوق شهروندی سایرین را نادیده می گیرند و باعث آلودگی محیط شهر می شوند.

وی بیان داشت: شست وشوی پارک ها و وسایل بازی کودکان مستقر در محله ها نیز توسط شهرداری ضدعفونی گردیده است و امیدواریم تا شهروندان نیز با این نهاد همکاری لازم را جهت پاکیزه نگه داشت شهر داشته باشند.



انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcc0sqss2bqie8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما