پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ ,2 April 2020
0
Share/Save/Bookmark
۰
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۲۶
با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان؛
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در سیستان وبلوچستان/29 اکیپ ثابت و سیار راه اندازی شد
 
مدیرکل دامپزشکی سیستان وبلوچستان از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در استان خبر داد.
مهدی حسینی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون گفت: با توجه به فرارسیدن سال نو، این اداره کل با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دام ویژه ایام نوروز را با ساماندهی و راه اندازی 29 اکیپ ثابت و سیار بازرسی در دستور کار قرار داده است.

وی بیان کرد: این اکیپ ها متشکل از 71 نفر بازرس بهداشت گوشت و دامپزشک و سه اکیپ نظارتی در ستاد استانی می باشند که از امروز 25 اسفند ماه تا 15 فروردین ماه سال جاری در دو شیفت کاری در سراسر استان فعالیت خواهند کرد.

مدیرکل دامپزشکی استان افزود: به منظور حفظ سلامت خود و خانواده، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خویش اعم از گوشت قرمز، مرغ،تخم مرغ و ماهی را صرفا از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت و دامپرشکی تهیه کنید.

حسینی خاطر نشان کرد: اداره کل دامپزشکی استان و ادارات شهرستانی این مجموعه از طریق شماره تلفن 1512 آماده دریافت گزارشات مردمی، نقطه نظرات، پیشنهادات و پاسخگویی به سوالات شهروندان می باشد.

انتهای پیام/
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب : ۱۲۱۹۷۷


ارسال