تاریخ انتشار :شنبه ۲ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۱۴
سردار امان الله گشتاسبی گفت: تمام امکانات و نیروهای بهداشتی، درمانی سپاه آماده ملحق شدن به کادر دانشگاه های علوم پزشکی استان هستند زیرا معتقدیم تنها با همراهی و همدلی می توانیم بر کرونا ویروس غلبه کنیم.
همدلی و همراهی، تنها راه غلبه بر کرونا است/ همه امکانات سپاه برای مقابله با این بیماری بسیج شده اند
به گزارش عصرهامون ؛ سردار امان الله گشتاسبی، فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان با حضور در محل ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از خدمات مجموعه بهداشت و درمان در مدیریت بحران کرونا تقدیر و تشکر کرد.

وی  با تاکید بر ضرورت استمرار همراهی و همگامی این ارگان انقلابی راستای کاهش موارد ابتلاء جدید، درمان، آموزش و هر آنچه که نظام سلامت نیاز به همراهی داشته باشد گفت: ما یقین داریم که برای کنترل این بیماری نیاز به همراهی و وحدت همه دستگاه ها و ارگان های مرتبط است.

وی ادامه داد: بیمارستان ها، درمانگاه ها، امکانات خودرویی و نیروی انسانی سپاه از ابتدای بروز کرونا در کشور کمیته هایی را تشکیل و بر اساس برنامه ریزی فعالیت های مصوب را پیگیری کرد.

فرمانده قرارگاه پدافند زیستی سپاه سلمان خاطرنشان کرد: تمام امکانات و نیروهای بهداشتی، درمانی سپاه آماده ملحق شدن به کادر دانشگاه های علوم پزشکی استان هستند زیرا معتقدیم تنها با همراهی و همدلی می توانیم بر کرونا ویروس غلبه کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان نیز این جلسه گفت: نسخه ای جز همکاری تمام دستگاه های مرتبط و مشارکت آگاهانه همه مردم برای زمین گیر کردن ویروس کرونا نمی شناسیم.

سید محمد هاشمی شهری افزود: مردم باید این واقعیت را بدانند که رژیم های دارویی که تاکنون در همه دنیا برای کاهش عوارض کووید-۱۹ استفاده می شود اثر بخشی قابل توجهی ندارند و پیشگیری همچنان بهترین اقدام است.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی رعایت جدّی اصول بهداشت فردی و خود قرنطینگی مهمترین وظیفه مردم و اجرای طرح غربالگری غیر حضوری از طریق تلفن ۴۰۳۰ مهمترین وظیفه کارکنان حوزه بهداشت است.

هاشمی شهری تصریح کرد: تقریبا در همه شهرستان های استان سیستان و بلوچستان موارد مثبت داریم و در خانه ماندن و پرهیز از مسافرت موثرترین مداخله اجتماعی برای کاهش انتقال و به طبع آن، کاهش میزان ابتلاء و مرگ و میر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان آخرین آمارهای مرتبط با بیماری کرونا گفت: بر اساس الگوهای پیش بینی شده روند ابتلا به کرونا ویروس در استان متاسفانه رو به رشد است و باید هم مردم و هم دستگاه های همکار نظام سلامت برای زمین گیر کردن این ویروس آگاهانه و گسترده تلاش کنند.

وی ادامه داد:939 بیمار تنفسی از ابتدای اسفند ماه تا کنون در بیمارستان های استان بستری شدند و نتیجه آرمایش 117 نفر از آنان(تا زمان برگزاری جلسه در ساعت 10:30 روز دوم فروردین ماه) مثبت گزارش شده است و از مجموع مبتلایان 74 نفر از بیمارستان مرخص شدند.

وی با اشاره به اینکه اتباع کشورهای همسایه به صورت غیر مجاز وارد کشور می شوند و این خطری بزرگ برای افزایش موارد ابتلا محسوب می شود تصریح کرد: در تمام اماکن و مناطق مرزی تحت پوشش، پست هایی برای غربالگری این افراد در نظر گرفته شده است و فعالانه در حال بیماریابی هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: باید برای پیشگیری از ازدیاد موارد ابتلاء تمام اتباع بیگانه ای که جمع آوری می شوند در اختیار نظام سلامت جهت تشخیص ابتلاء و درمان، قرار گیرند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت سامانه تلفنی 4030 اشاره کرد و گفت: همکاران ما از طریق این شماره تلفن، به هم استانی ها تماس می گیرند و مشاوره هایی را در خصوص این بیماری ارائه می دهند بنابراین مردم عزیز با هدف افزایش سواد سلامت خود و خانواده شان باید پاسخ تلفن را بدهند.

دکتر سید محمد هاشمی شهری تصریح کرد: کمیته اطلاع رسانی ستاد بحران دانشگاه با چشمانی تیزبین، فضای مجازی و رسانه ها را رصد کرده و برای جلوگیری از پخش شایعات و تشویش اذهان عمومی تلاش می کنند.

وی همچنین افزود: متاسفانه عده ای در شرایط بحرانی به جای تمرکز بر خدمت، به دنبال حاشیه سازی هستند که البته با رصد اینگونه فعالیت ها جلوی آثار مخرب آن را خواهیم گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این جلسه از تلاش شبانه روزی کارکنان نظام سلامت قدردانی کرد و ادامه داد: خدمت در این شرایط بحرانی به منزله جهاد در راه خداست.

سردار ناظری جانشین سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه گفت: 170 گروه جهادی از آغاز جهاد ملی علیه کرونا ویروس به میزان 10 هزار ساعت آموزش خودمراقبتی، بیماریابی و گندزدائی ده ها هزار اماکن عمومی، را ارائه کردند.

وی ادامه داد: 586 تیم چهار نفره جهت پایش مبتلایان در محلات، در حالت آماده باش هستند.

وی افزود: تاکنون 199 هزار ماسک و 890 دست گان، توسط سپاه تهیه و در اختیار نظام سلامت در استان قرار گرفته است همچنین تاکنون 85 هزار نفر توسط بسیجیان به طور چهره به چهره آموزش دیده اند و 2700 بستع معیشتی بین نیازمندان توزیع شده است.

وی همچنین از آماده سازی نقاهت گاه به ظرفیت 100 تخت در سپاه سلمان خبر داد و گفت: 375 پزشکیار نیز در استان آماده اند تا در صورت اعلام نیاز نظام سلامت، برای خدمتت به بیماران در مراکز درمانی و بیمارستان ها حضور یابند.

سرهنگ کفاش فرمانده بهداری سپاه سلمان نیز در این جلسه با تاکید بر ضرورت بازبینی در برنامه ریزی ها و انسجام و تمرکز بر موضوع کرونا در ارائه خدمات و غربالگری ها و آموزش ها تاکید کرد: باید قبل از هر چیز بر اصول علمی ارائه خدمات در حوزه بهداشت و درمان، توجه داشته باشیم.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcgwx9qzak9xq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما