تاریخ انتشار :دوشنبه ۴ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۰۹
سید شهرام حسینی گفت: بی تردید رشد جمعیت و افزایش نیروی کار یکی از مولفه های قدرت و لازمه رسیدن به جهش تولید است.
رشد منفی جمعیت موجب مشکلات جدی خواهد شد/حمایت از افزایش جمعیت از مولفه های قدرت است
سید شهرام حسینی کارشناس ارشد جامعه شناسی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، بیان کرد: از جمله آثار و پیامدهای منفی کاهش جمعیت، تغییر ساختار جمعی و به اصطلاح، پیر شدن جمعیت کشور و در نتیجه، عدم رشد و توسعه اقتصادی است.

 وی افزود: کاهش جمعیت موجب پیری جمعیت خواهد شد که خود مانعی برای رشد و توسعه اقتصادی می شود به عبارت دیگر، در شرایط کنونی که جامعه اسلامی ما با معضل گسل کاهش جمعیت مواجه است، این امر عامل مهمی برای عقب ماندگی و عدم توسعه کشور است.

حسینی با بیان این مطلب که با کاهش و رشد منفی موالید، جمعیت جامعه پیر می شود، اذعان کرد: از نشاط و سرزندگی لازم برخوردار نخواهد بود؛ زیرا جوانان مایه پویایی و سرزندگی جوامع هستند و غالب نوآوری ها، خلاقیت ها و نیز جهش های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی توسط نیروهای جوان به منصه ظهور می رسد.

وی ادامه داد: در جامعه با جمعیت پیر، دولت ها و صاحبان سرمایه، احساس خطر می کنند. اساساً ناامیدی بر جامعه سایه می افکند و جامعه به سمت محو شدن کامل حرکت می کند.

این کارشناس ارشد جامعه شناسی با بیان این مطلب که یکی از پیامدهای منفی کاهش و نیز کنترل جمعیت، آسیب های اخلاقی و تربیتی است، تصریح کرد: کاهش جمعیت جوان، به معنای کم شدن تعداد نیروهای توانمند برای دفاع از اقتدار، امنیت و تمامیت ارضی کشور است و این موضوع برای کشوری با ویژگی‌ های نظام جمهوری اسلامی ایران که همواره در معرض تهدیدهای فزاینده نظام سلطه و جهان استکبار است، بسیار خطرساز است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcg3x9quak9xq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما