مهدی حسینی از بازدید و بررسی 2هزار و 500مرکز تولید، بسته بندی و توزیع فرآورده خام دامی در استان خبر داد.
مهدی حسینی،مدیرکل دامپرشکی استان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون گفت: حفظ سلامت و برقراری امنیت غذایی جامعه در هر شرایطی و به ویژه بحران شیوع کرونا اولویت اصلی و وظیفه دامپزشکی است که در بستر نظارت های مستمر کارشناسان این اداره جاری خواهد شد.
وی افزود: با توجه به افزایش تقاضا و مصرف فرآوره های خام دامی در ایام نوروز، نظارت کارشناسان دامپزشکی در این ایام شدت می یابد که امسال علاوه بر این موضوع، بحران بیماری تنفسی کرونا و شیوع ویروس کووید 19 سبب حساسیت بیشتر کارشناسان در نظارت های بهداشتی شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان بیان کرد: کارشناسان نظارت بهداشتی این اداره در این مدت به بازدید و بازرسی از حدود 2500 مرکز تولید، بسته بندی و توزیع فرآورده خام دامی در سطح استان پرداخته و طی این بازدید ها با ارائه نکات و توصیه های بهداشتی خاص بحران بیماری کرونا سعی بر کاهش شرایط تشدید شیوع این بیماری کرده اند.
حسینی تصریح کرد: در این مدت به بیش از 800 مرکز به دلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی اخطار داده شده و بیش از 20 مورد نیز به علت تخلف به مراجع قضایی معرفی شده اند و نزدیک به 3 تن فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و ناسالم ضبط شده است.
در پایان مدیرکل دامپزشکی استان از مردم درخواست کرد برای حفظ سلامت خود و در امان ماندن از بیماری هایی مانند کرونا به نکات و توصیه های بهداشتی ارائه شده از سوی کارشناسان این اداره توجه و در خرید فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود دقت کافی نمایند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه 1512 به اداره دامپزشکی اطلاع دهند.