تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۵۷
«اریک آبیدال»، بازیکن مسلمان و سابق بارسلونا و مدیر فوتبالی کنونی اهل فرانسه در صفحه اینستاگرام خود نسبت به پخش اذان برای نخستین بار از مسجد اسپانیا پس از گذشت 500 سال، واکنش نشان داد.
واکنش ستاره سابق بارسلونا به پخش اذان از مساجد اسپانیا بعد از 500 سال
به گزارش عصرهامون به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«اریک آبیدال»، بازیکن مسلمان و سابق بارسلونا و مدیر فوتبالی کنونی اهل فرانسه در صفحه اینستاگرام خود نسبت به پخش اذان برای نخستین بار از مسجد اسپانیا پس از گذشت 500 سال، واکنش نشان داد و نوشت: ۵۰۰ سال است که صدای اذان در اسپانیا ممنوع شده است. اما دیشب دوباره این صدای زیبا بازگشت. اذان زیباست و حس فوق العاده‌ای را دارد. سبحان الله. الله اکبر
 این اتفاق در حالی افتاد که با شیوع ویروس کرونا، برخی مسلمانان اسپانیا که در قرنطینه هستند، هنگام اذان در پشت بام‌های خانه خود اذان می گفتند و همین امر منجر به این شد که برای نخستین بار بعد از 500 سال مسجد الباضین در«گرانادای» اسپانیا صدای اذان را از مناره های خود پخش کرد.
پخش اذان از زمان سقوط دولت اندلس در سال 1492 میلادی در این کشور ممنوع بوده است. بر اساس گزارش ها، اسپانیا بعد از آمریکا در رتبه دوم مبتلا به ویروس کرونا قرار دارد. اریک آبیدال متولد ۱۱ سپتامبر ۱۹۷۹ در لیون و بازیکن فوتبال پیشین و مدیر فوتبالی کنونی اهل فرانسه است که در پست مدافع چپ برای باشگاه‌های لیون و بارسلونا و نیز تیم ملی فرانسه بازی می ‌کرد.
رشد و گسترش اسلام در غرب در کنار پیگیری موضوع اسلام هراسی در کشور های غربی باعث بروز دشمنی های گسترده و اقدامات ضد اسلامی از سوی مقامات و برخی از تندروهای کاتولیک شده بود.
این محدودیت ها شامل ممنوعیت ساخت مساجد، ممنوعیت پخش اذان در مساجد و ممنوعیت مراسمات مذهبی در مکان های عمومی و ... بود.
مخالفت ها با اسلام و مسلمانان در اسپانیا به حدی بود که بسیاری از مساجد توسط تندروهای ضد اسلام بسیاری از مساجد و یا خانه های مسلمانان را به آتش می کشیدند.
این اقدامات علیه مسلمانان بدون واکنش دولت اسپانیا همراه بود و به همین سبب مشکلات مسلمانان و محدودیت های آنها روز به روز بیشتر می شد.
خشونت ها علیه مسلمانان از سال 1499 و با روی کار آمدن فلیپ دوم در اسپانیا آغاز شد به طوری که در یک اقدام وحشیانه حدود سه چهارم جمعیت مسلمانان در آن زمان به خاطر دین خود کشته شدند و از طرف دیگر بسیاری از مساجد مسلمانان به کلیسا تبدیل شد.
مساجد باقی مانده نیز تنها به صورت ظاهری وجود داشته و اجازه برگزاری شعائر دینی را نداشتند.
 
downloadدانلود

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcfj0dymw6d0va.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما