تاریخ انتشار :جمعه ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۲۹
عبدالغفور لیوال گفت: بندر چابهار ظرفیت و امکانات خوبی برای انتقال کالاهای تجاری افغانستان دارد و کانتینرهایی که کالاهای تجاری را از بندر چابهار به افغانستان انتقال می دهند در مسیر برگشت نیز می توانند جهت انتقال کالاهای صادراتی افغانستان به مقاصد مختلف دنیا مورد استفاده قرار گیرند.
نقش ظرفیت ترانزیتی بندر چابهار در پیوند منطقه ای/تلاش برای حمل یکسره محموله های بعدی گندم ترانزیتی
به گزارش عصرهامون. عبدالغفور لیوال سفیر افغانستان در ایران در جریان ورود اولین کشتی ۵۰۰۰ تنی گندم، کمک بشردوستانه کشور هندوستان به مردم افغانستان عنوان کرد: بندر چابهار ظرفیت و امکانات خوبی برای انتقال کالاهای تجاری افغانستان و نقاط مختلف جهان دارد.

 سفیر افغانستان در ایران اظهار کرد:  کانتینرهایی که کالاهای تجاری را از بندر چابهار به افغانستان انتقال می دهند در مسیر برگشت نیز می توانند جهت انتقال کالاهای صادراتی افغانستان به مقاصد مختلف دنیا مورد استفاده قرار گیرند.


مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان همچنین با بیان اینکه ترانزیت یکی از مزیت ها و قابلیت های منحصر بندر چابهار است تصریح کرد: امروز بندر چابهار یکی از بنادر جنوبی پر رونق در حوزه ترانزیت است که می تواند در پیوند منطقه ای ایفای نقش بسیار خوبی داشته باشد.

سفیر افغانستان در ایران که در راس هیاتی به چابهار سفر کرده است در حاشیه بازدید از فرآیند تخلیه کشتی گندم اهدایی، نشست مشترکی با مدیر کل و معاونین بندر چابهار با هدف استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های بندر چابهار در راستای رونق ترانزیت و صادرات کالاهای کشور افغانستان داشت.

 دهمین کشتی حامل گندم ترانزیتی هندوستان به افغانستان (چهارشنبه ۲۷ فروردین) در بندر شهید بهشتی چابهار پهلو گرفت و مراحل تخلیه این کشتی که شامل ۲۰۳ کانتینر بود در مدت ۴ ساعت پایان یافت.
 مدیر کل بنادر و دریانوردی گفت: تمامی تلاش تیم اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان بر این است که محموله های بعدی بصورت حمل یکسره از کشتی به کامیون و سپس به مرز میلک و کشور افغانستان انتقال یابد. https://www.asrehamoon.ir/vdcjm8evtuqe8oz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما