کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

در راستای پیشگیری از شیوع کرونا در جنوب شرق کشور؛

روستاهای دورافتاده و مرزی سیستان و بلوچستان ضدعفونی شد/ غربالگری بیش از 7هزار زائر پاکستانی در مرز میرجاوه

31 فروردين 1399 ساعت 7:14

مصطفی احمدی مقدم سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان میرجاوه از افزایش ظرفیت تخت های بیمارستانی با استقرار درمانگاه موقت در پایانه مرزی این شهرستان و غربالگری بیش از 7هزار زائر پاکستانی در راستای پیشگیری از کرونا خبر داد.


به گزارش عصرهامون، به نقل از لادیز؛این روزها شیوع ویروس کرونا به دغدغه اصلی مردم جهان مبدل شده و بسیاری از کشورهای مدعی تمدن و ثروت را در زمینه بهداشت و درمان دچار چالش های اساسی کرده است.

اگرچه این ویروس دردسرهای زیادی را برای کشور ما نیز به همراه داشته است اما از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا مردم و مسئولین برای مقابله با این دشمن نامرئی بسیج شدند و همه امکانات و توان خویش را برای شکست کرونا به کار بسته اند و برخلاف تمام تبلیغات منفی شبکه های معاند درباره کمبود امکانات در ایران؛نظام بهداشت ودرمان کشور حتی در شهرستانی مرزی مانند میرجاوه، خدمات شایسته ای را به بیماران ارائه کرده و روند کنترل بیماری و بهبود بیماران در کشور سیر صعودی داشته است.

پیشگیری از کرونا با تلاشی شبانه روزی

مصطفی احمدی مقدم سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان میرجاوه در گفت و گو با لادیز، بیان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا، مطایق دستور ستاد بحران پیشگیری از ویروس کرونا در شهرستان، کلیه اقدامات پیشگیری از قبیل گندزایی ادارات و معابر سطح شهر ، ضد عفونی کردن محوطه و سرویس های بهداشتی در پایانه مرزی و بخش های مختلف شهرستان با کمک نهادهای مختلف و گروه های جهادی به طور مرتب در حال انجام است.

وی افزود: همکاران بهداشت و درمان شهرستان از آغاز شیوع ویروس کرونا به صورت شبانه‌روزی در پایگاه دائمی مستقر در مرز میرجاوه استقرار یافته‌اند و کنترل‌های لازم را انجام می‌دهند.
 
 

وی خاطرنشان کرد: ماسک و مواد ضد عفونی کننده توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای کلیه پرسنل در بیمارستان دارالشفای میرجاوه مهیا و در اختیار آنان قرار داده شده است.

احمدی مقدم  با بیان اینکه با ثبت اولین مورد مثبت کرونا در شهرستان، مراقبت های شدیدتری در شهرستان در حال اجراست، تاکید کرد: هم اکنون بخشی از بیمارستان دارالشفا میرجاوه را با ۱۵تخته خواب با تجهیزات و دستگاه های تنفسی برای پذیرش بیماران کووید ۱۹ آماده کرده ایم و بخشی مجزا از فضای بیمارستان به نام بخش بحران تشکیل شده و افراد مشکوک به کرونا به این بخش منتقل می شوند تا تماسی با فضای داخلی بیمارستان و سایر بیماران نداشته باشند.
 

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان میرجاوه گفت: علاوه‌بر آماده‌باش تمامی پرسنل بیمارستان‌ میرجاوه، تعداد ۱۰ تخت بستری در درمانگاهی موقت به همراه پزشک، کادر درمانی و یک دستگاه آمبولانس در پست مرزی مستقرشده است.

وی عنوان کرد: از ابتدایی شیوع بیماری کرونا بالغ بر هفت هزار نفر زائر و مسافر پاکستانی از پایانه مرزی میرجاوه خارج شده اند که همه این مسافران غربالگری شده و برای همه آنها گواهی سلامت صادر شده است.

احمدی مقدم افزود: اقدامات آموزشی، پیشگیرانه، غربالگری، تب‌سنجی با دستگاه‌های دیجیتالی و صدور کارت سلامت در اسرع وقت از جمله اقدامات عوامل بهداشت و درمان در مرز میرجاوه به شمار می‌رود.

و دست‌اندرکاران شبکه بهداشت و درمان این شهرستان تمام همت خود را به کار گرفته‌اند تا شیوع ویروس کرونا را کنترل کنند و مردم نیز باید همکاری لازم را داشته باشند.

انتهای پیام/


کد مطلب: 122900

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/news/122900/روستاهای-دورافتاده-مرزی-سیستان-بلوچستان-ضدعفونی-غربالگری-بیش-7هزار-زائر-پاکستانی-مرز-میرجاوه

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir