ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> نرخ هر کیلو مرغ به ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان رسید | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۳۸
حجت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

نرخ هر کیلو مرغ به ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان رسید

عضو اتحادیه مرغداران گوشتی از استمرار ثبات قیمت مرغ خبر داد و گفت: امروز قیمت هر کیلو مرغ گرم ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان است.
نرخ هر کیلو مرغ به ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان رسید
به گزارش عصر هامون عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت و گو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه قیمت مرغ نسبت روزهای اخیر تغییر محسوسی نداشته است، اظهار کرد: امروز قیمت هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۷ هزار و ۲۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در کشتارگاه ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان است.
وی از افت چشمگیر قیمت جوجه یکروزه در بازار خبر داد و گفت: با توجه به نبود کشش بازار برای خرید مرغ، انگیزه کافی برای تولیدکننده وجود ندارد.
حجت درباره آینده بازار مرغ در ماه رمضان بیان کرد: باتوجه به روند معدوم سازی امیدواریم هرچه سریع تر قیمت اصلاح شود تا ضرر و زیان تولیدکنندگان کاهش یابد چرا که با استمرار روند عرضه مرغ کمتر از نرخ تمام شده تولید دچار کمبود می شویم.
این مقام‌مسئول با اشاره به اینکه اصلاح امروز قیمت مرغ نسبت به فردا ارجحیت دارد، بیان کرد: بخش مرغ گوشتی حکم ترنی را دارد که بقیه واگن ها به آن متصل هستند، از این رو انتظار می رود هر چه سریع تر وضعیت مرغداران گوشتی بهبود یابد تا بخشی از خسارت ها جبران شود.
وی با تاکید بر تامین دان مورد نیاز تولیدکنندگان گفت: با تامین دان مورد نیاز مرغداران بخشی از چالش تولیدکنندگان مرتفع می شود، در غیر این صورت بازار مرغ ماه رمضان دچار چالش می شود.
اعلام جدید قیمت نهاده های دامی تا پایان هفته
عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی درباره آخرین وضعیت بازار نهاده های دامی‌ گفت: هم اکنون قیمت های جدید ذرت و کنجاله سویا ابلاغ نشده تا واردکنندگان برحسب آن اقدام به عرضه محصول کنند، اما پیش بینی می شود که قیمت طی یک تا ۲ روز تعیین تکلیف شود.
به گفته وی، تا زمانیکه قیمت جدید نهاده های دامی اعلام نشود، نمی توان اعداد و ارقامی‌ را برای قیمت ذرت و کنجاله سویا در بازار اعلام کرد.
حجت متوسط روزانه خرید تضمینی مرغ از مرغداران را یک هزار تا  هزار و ۲۰۰ تن اعلام کرد و گفت: علی رغم خرید تضمینی، مرغ های تولیدی به دلیل نبود کشش بازار روی دست مرغدار مانده است.
به گفته وی، اگر به طور متوسط در سطح کشور ۵ هزار واحد عرضه مرغ داشتیم، اما هم اکنون به ۸ هزار واحد عرضه مرغ تبدیل کردیم، ضمن آنکه هیچ یک از واحدها تخلیه کامل نشدند که بتوانند به امر جوجه ریزی‌ بپردازند.
حجت با اشاره به اینکه خرید تضمینی با شیوه فعلی دردی از مرغدار دوا نمی کند، بیان کرد: خرید تضمینی باید براساس مرغی که مرغدار به صورت روتین عرضه می کند، صورت گیرد تا سالن ها خالی شود، در غیر این صورت امکان جوجه ریزی برای دوره بعدی وجود ندارد.
عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در پایان تصریح کرد: شرکت پشتیبانی امور دام با اصلاح شیوه خرید و اخذ مجوز باید اقدام به خرید مرغ با وزن ۱.۲۰۰ تا ۱.۸۰۰ گرم و تنظیم بازار کند.
انتهای پیام
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcdjx0foyt0xn6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما