تاریخ انتشار :پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۱۰
ایوب کرد با بیان اینکه سرقت علائم و تجهیزات ایمنی معضل همیشگی جاده های سیستان وبلوچستان است، گفت: ارزش ریالی سرقت این علائم در محورهای مواصلاتی بیش از 13 میلیارد ریال بوده است.
سرقت علائم و تجهیزات ایمنی معضل همیشگی جاده ها/از سرقت7هزارصفحه مسیرنما تاتحمیل خسارت 13میلیارد ریالی
به گزارش عصرهامون، در حالی وجود علائم و تابلوهای راهنمایی و رانندگی نقش بسزایی در کاهش حوادث جاده ای و تلفات ناشی از آن دارد که همواره یکی از معضلات اساسی جاده های سیستان وبلوچستان تخریب و سرقت این علائم است.
 
تخریب وسرقتی که سودجویان یا قاچاقچیان با سوء استفاده از تاریکی شب و فقط برای منافع شخصی خود؛ علاوه بر اینکه جان مسافران را در خطر انداخته باعث خسارات هنگفتی به اداره راه و شهرسازی نیز می شوند.

این اقدام سارقان و قاچاقچیان نشان از بی رحم بودن آنان نسبت به راننده، سرنشینان خودرو و جاده است زیرا این معضل عامل مهمی در افزایش تصادفات به شمار می رود و سالانه برای جبران آن ها باید هزینه های هنگفتی از منابع ملی و استانی صرف شود.

صفحه و پایه مسیر نما بیشترین علائم سرقت شده درمحورهای مواصلاتی

ایوب کرد، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: نصب علائم و تابلوهای هشدار دهنده در محورهای مواصلاتی یکی از وظایف این اداره کل است که متاسفانه هر روزه تعداد قابل توجهی از این علائم همچون پایه مسیر نما، تابلوهای اخطاری، انتظامی و اطلاعاتی، بشکه ترافیکی، چراغ های چشمک زن و صفحه گاردریل، به سرقت می رود.

وی بیان کرد: 22 هزار و 929 انواع تابلو و علامت هشدار دهنده در محورهای مواصلاتی این استان به ارزش بیش از 13 میلیارد ریال در سال 98 به سرقت رفته است.

در سال گذشته بیشترین علائم سرقت شده در جاده ها شامل صفحه مسیر نما با هفت هزار مورد، پایه مسیر نما با سه هزار و 502 مورد، صفحه بال کبوتری با 2 هزار و 909، پایه تابلوی بال کبوتری با یک هزار و 919 مورد و صفحه جان پناه پل با هزار و 624 مورد بوده است.

این مقام مسئول افزود: با توجه به ثبت متوسط سالانه بیش از 45 میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان، سرقت این علائم به طور قطع در افزایش تصادفات و تلفات جاده ای استان تاثیر گذار است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ادامه داد: علائم جاده ای سرقت شده با قیمت‌های بسیار اندک فروخته می‌شود در حالی که این اداره‌ کل باید برای خرید و نصب مجدد آنها هزینه‌های سنگینی را از محل اعتباراتی که می‌توانست در زمینه بهسازی جاده‌های استان صرف شود متحمل می شود.

وی خاطر نشان كرد: از مردم تقاضا می شود در صورت مشاهده سرقت و یا خرید و فروش علائم جاده ای، مراتب را فوراً به پلیس 110 اطلاع دهند یا از طریق تماس با تلفن های 141 و یا 3141 (مختص استان سیستان و بلوچستان) جهت رسیدگی فوری گزارش دهند.


انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcgzw9qxak9xq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما