ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> جدال همزمان مردم زاهدان با کرونا و کم آبی بحران آب با مخازن دخیره سازی خانگی مدیریت شود | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۵۰
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت:شهروندان زاهدانی جهت کاهش مشکل قطعی آب از مخزن ذخیره آب استفاده کنند.
جدال همزمان مردم زاهدان با کرونا  و کم آبی/ بحران آب با مخازن دخیره سازی خانگی مدیریت شود
به گزارش عصرهامون ؛ به نقل از زاهدنیوز ؛قصه تکراری قطعی های مکرر آب با شروع فصل گرما در شهرستان زاهدان، امسال نیز ادامه دارد و شهروندان زاهدانی با گرم شدن نسبی هوا، همچون سال های گذشته با مشکل قطعی آب روبرو هستند و این موضوع در ایامی که مردم با بیماری کرونا و لزوم شستشوی مکرر درگیر هستند، شهروندان زاهدانی را دچار مشکلات فراوانی کرده است.

یکی از شهروندان زاهدانی دراین باره به خبرنگار ما می گوید: روزانه چند ساعت آب بلوار امام خمینی قطع می شود چرا باید در این شرایط کرونایی ، قطعی آب داشته باشیم بااین بی آبی چطور باید کرونا را شکست بدهیم هنوز تابستان نرسیده با بی آبی روبرو شدیم.

وی ادامه داد: مسئولین که دم از رعایت بهداشت می زنند و مردم را مقصر شیوع کرونا می دانند به مردم بگویند چطور بدون آب، بهداشت را رعایت کنیم.

شهروند دیگری از مهرشهر زاهدان، می گوید: در ایام ماه رمضان مردم به آب نیاز دارند چرا باید چندین ساعت بی آبی را تحمل کنیم قطعی پنج یا شش ساعته آب در این گرما و شرایط روزه داری خیلی زیاد است امسال که سال پر بارانی داشتیم چرا باید این میزان بی آبی داشته باشیم.

شیوع کرونا مصرف آب را 23درصد افزایش داد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در این باره در گفت و گو با زاهدنیوز بیان کرد:شهرستان زاهدان با توجه به جمعیت و موارد مصرفی در پیک مصرف در فصل گرما که از اردیبهشت آغاز می شود تقریبا دو هزار و 300 لیتر در ثانیه آب نیاز دارد اما میزان آب تولیدی در زاهدان در شرایط معمولی هزار و 250 لیترآب شیرین و 400 لیتر آب شوراست بنابراین کمبود آب تقریبا 600 تا 650 لیتر بر ثانیه ای داریم.

علیرضا قاسمی افزود: در زمستان پیک مصرف پایین است اما در تابستان و با شروع فصل گرما در استان ، کولرهای آبی به عنوان مشترک سوم افزوده می شود، بیش از 110 کولر آبی در زاهدان استفاده می شود و این کولرهای آبی بسته به مکانی که تعبیه شده باشند روزانه بین 400 تا 700 لیتر آب مصرف می کنند که سبب افزایش مصرف آب می شود چرا که هر کولر آبی به اندازه بیش از دو نفر آب مصرف می کند.

وی خطرنشان کرد: امسال با شیوع ویروس کرونا و افزایش مصرف آب به دلیل رعایت موارد بهداشتی و شستشوی بیشتر از سوی شهروندان در اسفند و فروردین نسبت به مدت مشابه سال گذشته، نزدیک به 23 درصد افزایش مصرف داشتیم.

قاسمی تاکید کرد: آغاز ماه مبارک رمضان و مصرف آب در سحرگاه پیک مصرف را بالا می برد و سطح آب مخازن افت می کند و مجموع این موارد سبب کمبود آب در سطح شهرستان شده است.

مردم از مخازن آب برای ذخیره سازی استفاده کنند

وی با بیان اینکه برنامه هایی برای جلوگیری از افت فشار آب داشتیم که شیوع بیماری کرونا، ان را مختل کرد، گفت: آب شیرین کن 15 هزار در اردییهشت باید وارد مدار می شد که احتمالا این مورد با دوماه تاخیرانجام می شود، همچنین پیش بینی افزایش ظرفیت 150 لیتری از نقاط دیگر، میزان مصرف در فصل گرما را کنترل می کند.

وی اذعان کرد: تا اواخر هفته جاری ظرفیت جدیدی به شبکه آبرسانی افزوده می شود اما این کمبود کماکان ادامه دارد در حال حاضر شهر را گروه بندی کرده و آب را بین شبکه های مختلف می چرخانیم.

مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه پمپ هایی که مستقیم به شبکه آب وصل است شبکه را دچار معضل کرده است، افزود:مردم بایداز مخازن آب برای ذخیره آب استفاده کنند با این روش علاوه براینکه آب مورد نیاز یک خانواده را تا از 6 تا 10 ساعت تامین کند وپمپ نیز مستقیم به شبکه آبرسانی وصل نخواهد بود، برای سال های آینده با افزایش ظرفیت مشکلات برطرف می شود اما این موضوع زمانبر بوده و احتیاج به اعتبارات ویژه دارد و در شرایط فعلی نیاز به همکاری مردم داریم.

وی ادامه داد: چاه های سطح شهر زاهدان چاه های سفره ای است و سفره آب زاهدان سفره آب شور است که قسمتی شیرین سازی شده و قسمتی به صورت شور وارد شبکه می شود چراکه حدود 24هزارو 600 مشترک آب شور داریم ، بارندگی های اخیر سبب پرشدن چاه نیمه ها شد اما ظرفیت انتفال از چاه نیمه ها پایین است و اگرخط انتقال دوم اضافه شود مشکل شهر زاهدان را تا حداقل 10 تا 15 سال آینده حل خواهد شد.

انتهای پیام// https://www.asrehamoon.ir/vdcaien6049nuy1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما