تاریخ انتشار :شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۳۵
سرپرست گروه پایش صنایع شیلاتی و توسعه بازار آبزیان اداره کل شیلات استان و سیستان و بلوچستان گفت: احیاء و افزايش توليد صنایع شیلاتی در سال جهش تولید در دستور کار این دفتر می باشد.
احیاء صنایع شیلاتی سیستان و بلوچستان در سال جهش تولید
به گزارش عصرهامون، سرپرست گروه پایش صنایع شیلاتی و توسعه بازار آبزیان شیلات استان با بيان اين مطلب به احیاء و افزایش ظرفیت تولید کارگاه های شیلاتي با توجه به استقبال مردم از محصولات بسته بندی شده آبزیان و تسهیل در روند احیاء و افزایش توليدشان با استفاده از ارائه تسهیلات و رفع موانط مرتبط با تولید اشاره کرد.
 
بهزاد اميري افزود با توجه به نیاز صاحبان اين صنايع به آموزش و ارتقاء دانش فنی، برگزاری دوره های آموزشی تخصصي در سالجاري در دستور كار این دفتر قرار دارد.

وي  فعالیتهای شیلاتی را يكي از مهمترين مزیتهای استان در بخش کشاورزی دانست که بسترهای ناشناخته آن به برکت انقلاب اسلامی به خوبی شناسایی شده است.

وي بيان داشت دسترسی به آبهای آزاد اقیانوسی، وجود اسکله های متعدد شیلاتی، فراهم بودن زمینه های صادرات، وجود شهرک های صنعتی وابسته، وجود اراضی مستعد پرورش میگو و توسعه روز افزون آن، صنایع شیلاتی را به عنوان یکی از مهمترین محورهای توسعه استان سیستان و بلوچستان مطرح شده است.

وي ادامه داد: در حال حاضر تعداد 6 شهرک و ناحیه صنعتی شیلاتی با داشتن 30 واحد کنسرو سازی، 30 واحد عمل آوری ، 12 واحد پودر ماهی، 13 واحد سردخانه و 10 واحد شناور سازی و بیش از 30 واحد یخسازی در نوار ساحلي استان وجود دارد.

وي خاطرنشان كرد در سال گذشته از مجموع تولیدات شيلاتي استان حدود ٣٥ هزار تن، شامل 29 هزار تن انواع ماهیان صنعتی جهت تامین ماده اولیه مورد نیاز کارخانجات کنسرو کشور و 6هزار تن انواع ماهیان تجاری و میگو به منظور عرضه در مراکز توزیع آبزیان سطح کشور  از اين استان تامين شده است.

مهندس اميري تصريح كرد در سال 1398 بیش از ٣ هزار تن از انواع آبزیان خوراکی و غیر معمول خوراکی از قبیل ( ماهی حسون، طلال، سلطان ابراهیم، یال اسبی، مارماهی، گربه ماهی، ماهی مرکب و ... ) و میگو به کشورهای مالزی، هنگ کنگ، امارات، تایلند، سریلانکا، ویتنام، بنگلادش، تایوان، پاکستان، روسیه و عمان صادر شده است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcce1qso2bqi08.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما