تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۴۶
باشگاه های ورزشی سیستان و بلوچستان که در پی شیوع کرونا همچون دیگر مراکز جمعیتی تعطیل و متحمل خسارت زیادی شده اند، همچنان زیر سایه بی برنامگی متولیان بلاتکلیف هستند که این موضوع باعث تجمع باشگاه داران مقابل استانداری شد.
کرونا پای باشگاه داران را به استانداری کشاند/ هیچ؛ تنها اقدام متولیان ورزش برای باشگاه های سیستان و بلوچستان
به گزارش عصرهامون،  18 فروردین ماه بود که گزارشی با عنوان «کرونا باشگاه های ورزشی سیستان و بلوچستان را ضربه فنی کرد»، در این پایگاه خبری منتشر شد؛ در این گزارش با تعدادی از باشگاه داران در خصوص شرایط این روزهایشان و وضعیت دخل و خرج و حمایت هایی که از آنان می شود مصاحبه شد.
 
از صحبت های باشگاه داران تا حدودی مشخص بود؛ آنها از عدم حمایت ها و بی برنامگی متولیان امر گلایه مند بودند و اذعان کردند که با وجود پیگیری ها مبنی بر بازگشایی باشگاه ها با رعایت پروتکل های بهداشتی یا ارائه تسهیلات به باشگاه داران به منظور پرداخت هزینه ها و قول مسئولان در این خصوص، هیچ اقدامی انجام نشده است.
 
اما تداوم تماس و گلایه های مکرر باشگاه داران در تماس با تحریریه ورزشی این رسانه باعث شد،مجدد پیگیر این موضوع شویم، اما متاسفانه باز هم خبرها حاکی از آن بود که در استان اقدامی برای رفع این مشکل انجام نشده است.

در این راستا، اول اردیبشهت ماه گزارشی با عنوان «تداوم بلاتکلیفی باشگاه های ورزشی سیستان و بلوچستان زیر سایه بی برنامگی متولیان»، منتشر و از گفته باشگاه داران اعلام شد که پیگیری مسئولان امر در حد وعده باقی مانده و منتظر هستند که از پایتخت مشکلشان برطرف شود.

اما قبل از ظهر امروز، طی تماس تلفنی تعدادی از باشگاه داران با خبر شدیم که جمعی از آن ها به دلیل عدم حمایت و نارضایتی از مسئولان امر اقدام به تجمع مقابل استانداری کرده اند تا شاید مسئولی پاسخگوی آن ها باشد و برای رفع مشکلشان گامی بردارد، در ادامه صحبت های این باشگاه داران تقدیم مخاطبان می شود.

لازم به ذکر است در این گزارش نیز با هدف ممانعت از شناسایی این افراد، از انتشار اسامی اشخاص و باشگاه ها در متن معذوریم.

3 ماه هزینه بدون درآمد

یکی از باشگاه داران به خبرنگار ما گفت: سه ماه است که در پی شیوع کرونا باشگاه های ورزشی تعطیل شده اند، اما طی این مدت هیچ اقدامی برای باشگاه های ورزشی که در پی این تعطیلی متضرر شده اند انجام نشده است.

وی ادامه داد: در این مدت هر زمانی که مشکلمان را از مسئولان ورزش و جوانان پیگیری کردیم، تنها جوابی که دادند این بود برای انجام هر اقدامی باید از تهران دستور بگیرند و بعد از دستور متولیان کشوری برای بازگشایی باشگاه ها اقدام می کنند.

این باشگاه دار اضافه کرد: این در حالی است که بیشتر باشگاه داران در مکان اجاره ای فعالیت دارند و صاحب ملک هم اجاره اش را در زمان معین طلب می کند، چراکه مخارج زندگی آن ها هم از همین راه تامین می شود.

وی گفت: اداره کل ورزش و جوانان در پی پیگیری های ما و جمعی از باشگاه داران خواسته است که لیستی را جهت دریافت کمک هزینه تکمیل کنیم و از طرفی هم قرار شد تسهیلاتی به ما تعلق بگیرد که در این خصوص هم اقدام نشده است.

این فعال ورزشی تصریح کرد: طبق گفته مسئولان قرار است وام 12 درصدی به باشگاه داران پرداخت شود که در جریان جزییات آن نیستیم.

به گفته وی، بیش از 100 باشگاه در استان فعال است و در هر باشگاه چند مربی، منشی و نیروی خدماتی فعالیت دارند که در این مدت بیکار بودند، اما مجبور به پرداخت هزینه منشی، اجاره و قبوض آن هم بدون هیچ درآمدی شدیم.

این باشگاه دار اذعان کرد: مسئولان به این موضوع فکر کنند که اگر یک ماه حقوقشان پرداخت نشود زندگی شان را چگونه می گذرانند، آن وقت شاید قدمی برای ما بردارند.

بعد از 3 ماه پیگیری همچنان بلاتکلیف

یکی دیگر از باشگاه داران بیان کرد: دومین بار است که به خاطر تعطیلی باشگاه مقابل استانداری تجمع می کنیم، اما هنوز هیچ جوابی نگرفتیم، برای بازگشایی باشگاه ها با رعایت پروتکل های بهداشتی با مسئولان امر مکاتبه کردیم اما هنوز هیچ کس جوابگو نیست.

وی ادامه داد: قرار بود به باشگاه ها وام بدهند، اما زمان پردخت و جزییات آن مشخص نیست، معیشت خیلی از خانواده ها در تحت تاثیر قرار گرفته است، چراکه همه فعالان این عرصه بیکار شده اند.

این باشگاه دار اضافه کرد: با وجود این مشکلات، هیچ کس جوابگوی ما نیست و تکلیفمان را مشخص نمی کنند.

وی با بیان این که کمترین اجاره بهای هر باشگاه سه میلیون تومان است، افزود: حدود سه ماه از تعطیلی باشگاه ها می گذرد، در حالی که هیچ درآمدی نداشتیم نه تنها اجاره هایمان بخشیده نشده بلکه صاحبان املاک خیلی از باشگاه ها که قراردادشان تمام شده، نسبت به افزایش اجاره اقدام کرده اند.

این باشگاه دار گفت: این درحالی است که خیلی ها در منازل استیجاری زندگی می کنند و اقساط تجهیزات و دیگر هزینه ها نیز بر دوششان است.  

وی گفت: هر زمانی که موضوع را پیگیری می کنیم تنها حرف متولیان این است که موضوع کشوری بوده و ستاد بحران باید در این خصوص تصمیم بگیرد.

این فعال ورزشی تصریح کرد: این در حالی است که همه اصناف به جز باشگاه ها فعال هستند، حتی چهارراه رسولی که پرخطرترین نقطه شهر و شلوغ است نیز بازگشایی شده است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcefx8zfjh8wfi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما